Da ti pomognem,više od jednog puta.
Можда је лоше формулисано питање. Од кад се играју финала, мислим да је само Аргнетина 2002. играла финале.
Netačno opet,od 1965. se uručuje Nejsmitov trofej(ako na to misliš kad kažeš finale),od tada su 2 puta južnoamerikanci igrali finale.
Кад кажем финале, мислим да се игра финале између две најбоље екипе. Мислим да се до неке године играло завршно такмичење 6 или 8 екипа и да је победник био ко је скупио највише победа у тако формираној групи. Мислим да су се '70. године баш играли мечеви за 2. и 3. место односно 4. и 5, а СФРЈ је већ била шампион.
Od 1950. godine se igraju finale i utakmica za treće mesto,odnosno tekme za medalje.
A 1970. je Juga igrala finale.
ОК. Мораћу да проверим. Не замери. :)
No problemo :D
Погледај овде: 1970. година - http://www.linguasport.com/baloncesto/internacional/mundial/1970_Ljubljana.htm
Jbg,ja sam na nekom sajtu video drugačije,onda ignoriši pitanje i teraj ti :D
Ili da pitanje bude koliko puta su južnoameričke zemlje osvojile zlato ili srebro na sp u košarci.
Па сва првенства имају неку утакмицу која се води као финале. Као СП 1950. у фудбалу кад је Бразил изгубио од Уругваја у таквој групи, али се погодило да је то било практично финале. Баш на овом линку где је СП 1970. пише да је финале било СФРЈ-САД из претпоследњег кола, јер је тако СФРЈ обезбедила титулу иако су САД биле пете на крају.
Сад стварно нек' поставља неко други.
Jedan kontraverzni fudbalski agent se zove isto kao poznata marka automobila.
O kome je reč?
stojadin?
Можда има неки црња који се зове Доџ Вајпер, јебемлига.
Hahahaha, ne.
Астон Мартин?
ferrrari? šatro neki talijan, enzo?
Da nije Klaudio Spacek....
I ja htedo' da lupim Aston Martin. Hah.
Nije :)