Пеки, ово ако ниси изгуглао Косово је Србија. Гледао сам тада сваку текму Серие А која је била на ТВ, а нисам овога могао да се сетим.
Peki, priznaje se, mada sam ja čuo verziju po kojoj je taj Torinovac podmetnuo ispod lopte polovinu limuna. U svakom slučaju sve je to izveo dok su mu kolege protestovale kod sudije zbog penala. :)
Хахахахахахаха, па одакле му половина лимуна? :))
Kažu uzeo s klupe dok je trajala gužva. :)
Бурзуме, био сам толико залуђен фудбалом тад, да сам имао свеску у којој сам писао извештаје са утакмица Јувеа. Тад је још БК преносио Серију А, то је била последња сезона. :)
Ово за лимун никад чуо, мада јебига, било је пре 10 година. Знам да је неко из Торина урадио нешто, сад, јебига.
Бурзуме, јебига, за све да ме зезаш, али да ме оптужиш да гуглам на спортском квизу, и одговарам тако, то је баш ниско.
Нек постави неко други.
Ја имам спремно питање.
Ромарио?
Не.
Нисам се зајебавао, јесам помислио да си изгуглао, давно је било. Ниско би било да сам те забо у јаја, а ово је јебени форумашки квиз. Мислим, квиз на форуму јбт, шта се цимаш. Ако се стварно сећаш овога, свака част.
Da nije Ziko macka
А јебига, мени је ово као кад би тебе неко на теми "јебање" отпужио да не јебеш. :))
Елем, да није неко од ових маторана, Бебето?
Јесте Зико.
Ladno..
Е јбг сад... Михаел Даслер?
Jok
Чек, они су Немци, јел да?
Георг? Адам?
Nemci
ne i ne
Штефан?
jok
Хахахаха, каква идеја дошла човеку :)