Prijava

bilo je to pitanje ranije, čini mi se... da nije mađarska, čehoslovačka, tako nešto? negde oko 1929. godine? pa su onda jedni uzeli dresove neke ekipe iz italijanske lige... ubo?:)

Bliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizu, vrlo blizu što se tiče godine.
U pitanju je Svjetsko prvenstvo.
Švabe protiv susjeda.

U pitanju je Svjetsko prvenstvo 1934. godine u Italiji.

U Napulju se igrala utakmica za treće mjesto između Njemačke i Austrije.
Oba tima su na teren istrčala u istim opremama - crnim šorcevima i bijelim majicama.
Uprkos tome sudija je dozvolio utakmicu. Publika je strašno negodovala jer je jedva raspoznavala timove pa je gospodin sudac prekinuo meč i naredio Švabama da obuku majice druge boje. Tek tada je utakmica nastavljena.
Švabe su dobile 3:2.

Nek neko postavlja.

Skočimiš isključen iz daljeg nadmetanja u kvizu jer postavlja samo pitanja za pet miliona :) Evo jedno lako, da živnemo malo: Šestorica fudbalera imaju više od 120 utakmica u Ligi šampiona. Koji su to fudbaleri?

(Pomoć: Trojica su još u ovogodišnjoj LŠ, jedan je ispao u prethodnoj nokaut fazi, jedan igra za tim koji nije igrao u LŠ, jedan ne igra više fudbal)

Da pokusam: Raul, Gigs, Maldini, Kasiljas, G. Nevil i Krespo.

Raul, Gigs, Maldini - tačno. Ostalo menjaj.

Zaneti, Sedorf i nem pojma

Вид овога, игра квиз, боли га курац. Враћај се бре овамо да шљакаш!

Kvizovi su mi u krvi. :)

I Sedorf jeste. Još dvojica.

EDIT: U kom si kvizu bio? Nisam u toku...

Džerard.

edit: Supergenije. :)

Nije Džerard, trebaju ti još dvojica.

edit: pa je l pobedi? Ima neki snimak na Jutjubu?

Pujol jebeni.

edit: i jesam i nisam, uzo neku sitnu lovu. pojma nemam, ja nisam ništa snimao, možda se neko zajebo.

Ma kakav Pujol. Nije. Jok.

Pipo Inzagi? Jebem li ga, kad nisu ni Zaneti ni Kasiljas...

Jok. Ajde pomoć: Jedan je saigrač jednog od ove četvorice koju ste pogodili. A drugi je Brazilac.

Luis Figo
Rivaldo?
Guti?