ХСХ Норбанк Арена - HSV?
Сигнал-идуна Парк. - Borusija Dortmund
Готлеб-Даимер Стадион (од скора ваљда Мерцедес Бенц арена) - nemam pojma
Стадион Луж - Spartak Moskva?
Драгао - Porto
Фелтинс Арена - Šalke?
Ређо Калабрија - Ređina
Добро је све сем Лужа, ти си помислио на Стадион Лужники, а није то исто. :)
А и омашио си географски преко целе Европе. :) Погоди то, и додај ко игра на Мерцедес Бенц арени, не зове се тако безвезе. :)
Au jes, Štutgart jbt, sramota! A Luž, hm, recimo Benfika?
Тачна оба. Цепај даље. :)
Jedan Ciganin igra fudbal u Jelen Superligi i to u (hm) iznenađujućem klubu, shvatićete zašto. Kako se zove? A inače smo zemljaci. On i ja. Mislim po gradu porekla.
Дејан Османовић?
Mislim da on nije u Superligi sada. Svakako nije u "iznenađujućem" klubu.
Никола Лазетић јебени лоололлололоолол
Haha. Nije. Ako ćemo tako, Koroman je najveći Ciganin, a posle njega Ninkov, ali bez spema molim!
Ма Каду. :)
Да не игра случајно у Раду? Можда онај Лука?
Чекај Оксе луди, нисмо се разумели :) Јел мислиш Циганин као Ромљанин или Циганин као бивши играч Звезде?
Luka, Luka Tudor. Moj Požarevljanin, biser Mladog Radnika. Zamislite, igra u Radu jbt. I jebe, ja ga već vidim u Bundesligi. Ajde pitaj, Zola, ja odo na has.
Buksnetino, lud si skroz :)
Како се звао последњи британски тенисер који је је освојио Гренд Слем?
ОФТОПИК:
Јесте видели што је Руни прешао у Рад? :) http://www.fcrad.co.rs/foto-galery/examples/mihajlovic.htm
AAAA ladno Runi...
O tenisu nemam pojma, znam samo da Marej nikada nije osvojio. Nema leba da se setim nekog drugog tenisera.
Fred Peri? I to pre jedno 80 godina... pred svaki GS isto sranje u novinama, Britanci kukaju, pa Britanci kukaju
Јесте Фред Пери. Цепај даље.
Koja četiri fudbalska kluba zbog svojih specifičnosti imaju poseban status u španskom zakonu o sportu? Ok, Real i Barsa, to znamo, ali koja dva još?
Да лупим Атлетик Билбао и Еспањол?
Bilbao jeste, Espanjol nije...
Нису Скандинавци, познатија је лига. Ал' ајд', знаће неко бар већину. :)