Da nije Betega?
Nije.
jes, Peki, igrao je sa njima i Carlos Alberto i jedan Englez, prvi galaktičari.
Је Бетега. :)
(не знам, само се зезам)
A, Bogicevic je posle dosao?
Lupam, Mario Tardeli?
Da, da...Bogićević je ja mislim osamdesetih (početkom), a ovo je kraj sedamdesetih.
Nije Tardeli, ovaj je bio mnogo prgav, za sebe je mislio da je najbolji igrač sveta, iako je igrao s Peleom u istoj ekipi.
Izguglao sam, jebiga, kad ste odustali. Đorđo Kinalja - nikad nisam čuo za njega.
USA 1994. je prvi album sličica koji sam skupljao. Brazil je bio prvak. Koja je bila standardna postava Brazila? Ne morate sve, ajde bar većinu...
Tafarel, Branko, Marsio Santos, Dunga, Mauro Silva, Rai, Zinjo, Bebeto, Romario
Za njih sam siguran.
E sad možda Ronaldo, Kafu?
Тафарел, Кафу, Жоржињо, Леонардо, Алдаир, Бебето, Ромарио. Кол'ко фали и кол'ко је већина? Нешто ми слабо иде да се сетим везног реда...
Dobar si. Rai nije bio prva postava, ali je igrao dosta. Kafu isto tako. Ronaldo je bio klinac i nije igrao. Fale ti štoper, bek i veznjak. Evo ovako, izgleda postava:
Tafarel
Marsio Santos Branko
Mauro Silva Dunga
Zinjo
Bebeto Romario
Jesu i Žoržinjo i Aldair. Fali vam jedan vezni. Ko pogodi, pita :)
А није Раи?
Nije, on je više bio na klupi. Ovaj se zove slično kao Zinjo :)
Хаха, онда је Мазињо. Али нек поставља рвп.
Jeste, evo, ovako je bilo:
-----------------------------------------Tafarel----------------------------------------------------
Žoržinjo---------------Marsio Santos--------Aldair-------------------------Branko
--------------------------Dunga-----------------------Mauro Silva
--------------Zinjo----------------------------------------------------Mazinjo
-----------------------Bebeto-------------------Romario
ajde pitaj, RVP.
Evo navedite neke blizance u svetu fudbala...
De Bur
Berezucki (jesu oni blizanci?)
Cepaj dalje.
Oni klinci iz Mančestera, Rafael i buraz. Brazilci.
А јебига сад, знам да је Бекембауер играо ваљда са њим, или ко већ, али не знам за Италијана...