Prijava

Pa mi smo izvesno nekada igrali jedan protiv drugog, a još izvesnije je da sam ja pobedio! :)

Inače, ovde na ovoj temi, mora pitaš ako pogodiš, eto da ti ja objasnim. Ovaj put ti opraštam, sledeći put trajni. Evo ja pitam opet: Ko je branio za mladu reprezentaciju SFRJ koja je 1987. bila prvak sveta?

Dražen Ladić, recimo.

E, jesi mi kum, al ne bih dao ni u klikerima da me pobediš. :P

Nije.

Koje si god (pederi stop, cim stop:)? Jer ako si tu negde, onda sam te sigurno lemao pošto sam sve lemao. Mislim, mi smo lemali.

imaš pvt, čobane. :P

Dvoje su se tako smuvali...

Ajde, Črčo, kad si već svratila, lupi nešto. Mislim na temu. Eh Smederevci...

Važi, al' kad se vi Požarevljani naučite kulturi postavljanja pitanja, a ne da drndaš sportski kviz za želje čestitke i pozdrave, bože gospode s kim ja delim sajt...

Izvinjavam se: Ko je branio za mladu reprezentaciju SFRJ koja je 1987. bila prvak sveta?

Можда Стојановић? Мада имао је он година тада.

Nije Stojanović. Ja sam ovlašćen da odgovaram. :)

Šalabajzer ubo. Dragoje Leković. Peki, Kralj je tad imao 13 godina, ako se ne varam. :)

Nek postavlja neko, moram srati.

Ма знам ја, Ивица је 72. или 73. годиште, тако нешто. Него, чуо сам да је први пут у протоколу за први тим Партизана био 87. године на неком мечу, па сам тако нагађао. А био је таленат, што јес јес. Кад замасти и залиже ону косу... Добро, сад, што није знао да брани, то је већ друга ствар... :)

Који је најсевернији прволигашки фудбалски клуб?

Е јебига сада, тачно је. :)

Е јебига сада, тачно је. :)

Ne seri da sam potrefio, meni ostali u sećanju jer su sa Zvezdom igrali...

Kako se zvao onaj Italijan koji je sa Peleom igrao u Kosmosu?