aha, sa romariom...
:) Је л' тролујеш? Са Стоичковим, не са Ромариом.
Yugoslavia - Zair 9:0 !?
Југославија, 7?
YHCT tebra Juga je Zairu dala 9 golova .. sve razliciti igraci..
Jeste ta utakmica, ali pitanje je bilo koliko se igrača upisalo u strelce.
EDIT: YCHT pogodio, 7.
Бајевић је дао три комада, колико ме памћење служи. Џаја и Петковић су дали по један. Осталих се не сећам, али није више од седам играча.
Душан Бајевић је дао три гола у 7, 29. и 70. минуту, док су стрелци осталих погодака били Драган Џајић у 13, Иран Шурјак у 18, Јосип Каталински у 21, Владислав Богићевић у 35, БРане Облак у 60. и Илија Петковић у 63. минуту.
Ето ти.. ;)
Шта је био главни разлог лошег наступа Заираца на том мечу? (а да није што смо били много јачи :)
Ramazan
Nisu imali patike? Ahahhaha...
Јбг .. каква смо сила били... никад више :((((
Јесте, дзони аудиторе. Чини ми се да је Џајић причао како су прекидали утакмицу неколико пута да се играчи освеже, а они нису смели да пију воду.
Брате кажу да им није одговарала Њемачка клима.. Била је огромна влажност ваздуха на шта они нису навикли.. Јбг..
"HAHAHAHAHA :-DDD Zaire was the worst team which had ever appeared in Mundial!!!! 9-0 AHAHAHAHA :-DD"
Рече неки енглез на јутјубу.. каква смо сила били јбт
Kojeg igrača je Žoze Murinjo kritikovao zbog toga što je postio ramazan, a zbog te kritike je Murinjo dobijao dosta pretnji od muslimana?
Diara?
Немам појма ! И боли ме уво за Муриња .. Он је гробар светског фдбала.. ај ко поставља следеће питање !?
pa postavio auditore već...on je i bio na redu...
Ozil?
AAA nisam video da je SP !