Ко последњи победник 52

1. Imam jedan stari teleport u garaži, samo mu kurbla ne valja, al može se to rešiti.... Tako da.... Mladenci, skupljajte svatove!!!! :DDDD

2. Ja ću da bidnem kum :D

3. ЕЕее, а нећемо венчање бреее...:))) него нам само телепорт треба, е Елек умеш ли да поправиш ово? ;)))

4. E baš me briga, kad nećete svadbu ne dam ni teleport.... To je trebao da bidne svadbeni poklon!!!!

5. Нема нам помоћи!!!

6. Па то једино ако се господин сети да седне и дође. :Р

7. Pa izgleda da će morati :D

8. А када? На свети никад.

9. Pa vidi i to je jednog dana.

10. хахахаха дообро, ја нисам ту цео август, значи ово свети никад мора да се деси у следећих 20 дана...Боже помози.

11. Šta ćeš u Beču ceo avgust?

12. Нисам само у Бечу, него се из Беча враћам негде почетком августа а онда одмах идем у Грчку...кад се вратим морам да јурим упис тако да ми оде цео август.

13. Па озбиљно, ајош треба и да идем код бабе неки дан, обећала сам јој...Шта ме снађе. И шта би, дал може операција ''велики парк'' да се изведе у наредних 20 дана?

14. Će da vidimo,ako nas mišonja ne bude vozio,moraću da dođem sam.

15. Е ал ајде објасни ми нешто, како мајке ти да се нешто деси док је Предраг ту? Оно кул је то, ал не могу човеку да кажем, е сад Предраже прошетај сат-два ми смо тамо на оној клупици видиш, е тако, ти се врати слободно а до тад иди базај сам по граду. Аман!

16. A tebi je zbog toga frka...mhm to već menja sve.

17. ХАххахахаха а због чега би ми другог било фрка мајке ти?

18. Otkud znam,promaja i to.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.