Нисам само у Бечу, него се из Беча враћам негде почетком августа а онда одмах идем у Грчку...кад се вратим морам да јурим упис тако да ми оде цео август.
Па озбиљно, ајош треба и да идем код бабе неки дан, обећала сам јој...Шта ме снађе. И шта би, дал може операција ''велики парк'' да се изведе у наредних 20 дана?
Е ал ајде објасни ми нешто, како мајке ти да се нешто деси док је Предраг ту? Оно кул је то, ал не могу човеку да кажем, е сад Предраже прошетај сат-два ми смо тамо на оној клупици видиш, е тако, ти се врати слободно а до тад иди базај сам по граду. Аман!
Imam jedan stari teleport u garaži, samo mu kurbla ne valja, al može se to rešiti.... Tako da.... Mladenci, skupljajte svatove!!!! :DDDD
Ja ću da bidnem kum :D
ЕЕее, а нећемо венчање бреее...:))) него нам само телепорт треба, е Елек умеш ли да поправиш ово? ;)))
E baš me briga, kad nećete svadbu ne dam ni teleport.... To je trebao da bidne svadbeni poklon!!!!
Нема нам помоћи!!!
Ima,Lasta :D
Па то једино ако се господин сети да седне и дође. :Р
Pa izgleda da će morati :D
А када? На свети никад.
Pa vidi i to je jednog dana.
хахахаха дообро, ја нисам ту цео август, значи ово свети никад мора да се деси у следећих 20 дана...Боже помози.
Šta ćeš u Beču ceo avgust?
Нисам само у Бечу, него се из Беча враћам негде почетком августа а онда одмах идем у Грчку...кад се вратим морам да јурим упис тако да ми оде цео август.
Ma to ti misliš :D
Па озбиљно, ајош треба и да идем код бабе неки дан, обећала сам јој...Шта ме снађе. И шта би, дал може операција ''велики парк'' да се изведе у наредних 20 дана?
Će da vidimo,ako nas mišonja ne bude vozio,moraću da dođem sam.
Е ал ајде објасни ми нешто, како мајке ти да се нешто деси док је Предраг ту? Оно кул је то, ал не могу човеку да кажем, е сад Предраже прошетај сат-два ми смо тамо на оној клупици видиш, е тако, ти се врати слободно а до тад иди базај сам по граду. Аман!
A tebi je zbog toga frka...mhm to već menja sve.
ХАххахахаха а због чега би ми другог било фрка мајке ти?
Otkud znam,promaja i to.