Ма бежи...сад те озбиљно питам. Када, како и са ким?
Ako budem dolazio u narednih 20 dana,doći ću busem verovatno.
Добро у том случају никакав проблем немам, имам алиби за родитеље имам и кинту. Кул.
Šta će ti pare,ja častim.
Ма немој, ја то не радим тако, него фино ако ја плаћем пиће ти плаћаш храну, и такоо...оно правим изузетке али чему?
Ćuti i uživaj.Od tebe se očekuje nešto drugo :D
Al ste se vas dvoje raspričali, leleeeee
Hehehhe to je sasvim normalno.
Хахахах Елек, па добро, ал немој да посел морам да плаћам дупло више на клупици :Р
Аха, јесмо :)
Čuj duplo.Koliko daš :D
ХАхахахаха боље се понашај лепо иначе нема ни пола :Р
E sad,nisi fer.Ja mlad i nevin,a ti tako.
Па и ај сма млада и невина, ал ето свашта од мене. :))) Шалим се, лако ћемо ми за све само треба некако да те догнам овамо. :Р
Možda motka pomogne :D
Е виш добро си се сетио мотке, можда стварно помогне, ал шта да ти радим убијеном тако, не смем ни да те пипнем. ;)))
Što ubijenom?
Па мотка је радила. Не мислим буквално него убијеном, него изудараном, ако ти је лакше.
Kad je radila motka,šta pričaš?
Ххаххахахаха шта дуваш, ајде признај?
О овоме причам.
Ja ništa ne razumem...
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Ма бежи...сад те озбиљно питам. Када, како и са ким?
Ako budem dolazio u narednih 20 dana,doći ću busem verovatno.
Добро у том случају никакав проблем немам, имам алиби за родитеље имам и кинту. Кул.
Šta će ti pare,ja častim.
Ма немој, ја то не радим тако, него фино ако ја плаћем пиће ти плаћаш храну, и такоо...оно правим изузетке али чему?
Ćuti i uživaj.Od tebe se očekuje nešto drugo :D
Al ste se vas dvoje raspričali, leleeeee
Hehehhe to je sasvim normalno.
Хахахах Елек, па добро, ал немој да посел морам да плаћам дупло више на клупици :Р
Аха, јесмо :)
Čuj duplo.Koliko daš :D
ХАхахахаха боље се понашај лепо иначе нема ни пола :Р
E sad,nisi fer.Ja mlad i nevin,a ti tako.
Па и ај сма млада и невина, ал ето свашта од мене. :))) Шалим се, лако ћемо ми за све само треба некако да те догнам овамо. :Р
Е виш добро си се сетио мотке, можда стварно помогне, ал шта да ти радим убијеном тако, не смем ни да те пипнем. ;)))
Što ubijenom?
Па мотка је радила. Не мислим буквално него убијеном, него изудараном, ако ти је лакше.
Kad je radila motka,šta pričaš?
Ххаххахахаха шта дуваш, ајде признај?
pre 7 minuta
О овоме причам.
Ja ništa ne razumem...