Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Хахахахха дообро :)
Кад сам рекла другарицама да уписују децу у школу у којој будем радила оне се обрадовале, а онда кад су схватиле колико ћу строга да буде ниједна више неће да ми даде децу. :(
Pa nije ni čudo :D
Хахахахах ма ја кад своју децу постројим ау! :)))
Alo vas dvoje, pa nije ovo PVT.... c c c c
Teško njima :D
Хахахахаха а извини, ми се тако занесемо понекад. :)
Niš, niš.... Ja to da vas opomenem.... Vidim ja da ste se raspričali, pa reko da ne lanete šta 'vako javno.... :DDDD
Хахаххаха ма не брини, ваљда се контролишемо за толико. ;)))
Jašta more.
Ae laku noć!
Ае. :)
Kad pre završiste prethodnu temu? O_o
i ja se pitam.
Pozdrav vuče!
pozdrav i tebi.
E, covece! Sad videh da sam poslednji na listi. A drugo mesto je pocasno mesto.
Ma nisi ti te sreće...
:D E, možda sad nisam, ko zna. Litijum me zarazio onim igricama pa se ne skidam sa njih.
Добар даан. :))
Zdravo mici! Šta se radi?
Ништа, ево опорављам се, имала сам кошмаре. Ти?