Ко последњи победник 52

1. Ništa, još malo pa moram da se skidam sa kompa zbog keve. Hoće da igra igrice.

2. Хаххахахаха навукле се и кеве...:)

3. Jao, te igrice su zlo! Ja sam već skoro 2 godine član na www.king.com ...boles', kad više ne znam kako ću da skupljam dragulje, uplatim Bingo i pustim komp sam da se igra..treba me banovati. :)

4. Хахахахах, ја игрице не играм, на компу поред оних остовних које сви имају имам још једну, а и њу не би имала да ме Електричар није натерао да инсталирам (он ми је и послао) тако да...ја сам више на Вуку навучена и на МСН остало не.

5. I bolje! Ne pokušavaj..uspela sam tim sajtom da zarazim bar 10ak ljudi iz doma. Mrzeli su me i psovali pred svaki ispitni rok. :D

6. А немам ја живце за игрице, што џабе да ризкујем да излупам компјутер кад не морам, онако се зезам на Вуки, на МСН-у, Јутјуб-у, скидам филмове и боле ме бриге...игрице но-но...:)))

7. Evo je igra. Pisem s mobilnog. Je l' to Gold Miner sto igrate?

8. Evo je igra. Pisem s mobilnog. Je l' to Gold Miner sto igrate?

9. Ma igram ja svašta nešto, vuče. Mislim da ima i taj Gold Miner. To ti je sajt sa oko 50-100 tih kratkih igrica, svaka partija je vremenski ograničena, i treba da skupiš što više poena. Pa onda turniri na svakih sat vremena i premije ako budeš plasiran među 100 najboljih i sl..bolje ne pokušavaj ako si već slab na te kratke igrice, da me i ti ne bi psovao. :)

10. Volim igrice, ali nemam vremena...
    Poslednja! :))

11. Ххахахахаха па да л?

12. Да ли да се зајебавамо са овим смајлијима до сутра?

13. Ma jok,ja idem za pola sata :D

14. А да, слободан си до 16...а таман ћу тада и ја да почнем да се спремааам. :)))))

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.