Ко последњи победник 52

1. Ništa, još malo pa moram da se skidam sa kompa zbog keve. Hoće da igra igrice.

2. Хаххахахаха навукле се и кеве...:)

3. Jao, te igrice su zlo! Ja sam već skoro 2 godine član na www.king.com ...boles', kad više ne znam kako ću da skupljam dragulje, uplatim Bingo i pustim komp sam da se igra..treba me banovati. :)

4. Хахахахах, ја игрице не играм, на компу поред оних остовних које сви имају имам још једну, а и њу не би имала да ме Електричар није натерао да инсталирам (он ми је и послао) тако да...ја сам више на Вуку навучена и на МСН остало не.

5. I bolje! Ne pokušavaj..uspela sam tim sajtom da zarazim bar 10ak ljudi iz doma. Mrzeli su me i psovali pred svaki ispitni rok. :D

6. А немам ја живце за игрице, што џабе да ризкујем да излупам компјутер кад не морам, онако се зезам на Вуки, на МСН-у, Јутјуб-у, скидам филмове и боле ме бриге...игрице но-но...:)))

7. Evo je igra. Pisem s mobilnog. Je l' to Gold Miner sto igrate?

8. Evo je igra. Pisem s mobilnog. Je l' to Gold Miner sto igrate?

9. Ma igram ja svašta nešto, vuče. Mislim da ima i taj Gold Miner. To ti je sajt sa oko 50-100 tih kratkih igrica, svaka partija je vremenski ograničena, i treba da skupiš što više poena. Pa onda turniri na svakih sat vremena i premije ako budeš plasiran među 100 najboljih i sl..bolje ne pokušavaj ako si već slab na te kratke igrice, da me i ti ne bi psovao. :)

10. Volim igrice, ali nemam vremena...
    Poslednja! :))

11. Ххахахахаха па да л?

12. Да ли да се зајебавамо са овим смајлијима до сутра?

13. Ma jok,ja idem za pola sata :D

14. А да, слободан си до 16...а таман ћу тада и ја да почнем да се спремааам. :)))))

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.