Ne u NATO?

1. Koliko je Vukajlija pajvanizovana... Toliko neproverenih priča, antiswpskih teorija zavere, majke Rusije i "Volimo te otadžbino naša" argumenata na nekoliko strana teme, koliko ja mislim nema ni u Šešeljevim govorima.

А за кој ће ми еу? И пре њих се живело.еу пропада и служи само за маркетинг марионетске власти и има да се распадне у крвавијем рату него Југославија.Земља са највишим стандардом у јевропи није у еу.има само да нам уведу кодекс алиментаријус,да нам забране ракију и да нам дувају азот у гуме и прозоре и флуор у здраву воду.не требају ми за никад!

Hahaha! Ahahaha! :D
    Ovo je pobedilo. Andronov kobjasnio, nema dalje. :)

2. Tiću, danas smo zaebavali ldp-ovce, sutra ćemo radikale. Ova tema je Bogom dana za kvalitetan trol.

3. vid šta kaže Robert Gejts, šef pentagona...

„Упркос присуству више од два милиона униформисаних војника, не рачунајући војску САД, НАТО се мучио, понекад и очајнички, да издржи размештање између 25 и 40 хиљада војника, не само у виду физичког присуства војника на терену, него и у помоћним средствима као што су хеликоптери, транспортни авиони, обавештајни подаци, надзор, извиђање и још много тога”, рекао је Гејтс који се 30. јуна повлачи са места министра одбране где је провео четири године и где ће га наследити садашњи шеф ЦИА Леон Панета.

daklem, ide pesma vako...

gore sa mosta gledam u savu,
    bacam u vodu dušu i glavu,
    pobednik gleda s kalemegdana
    a ja sam vojnik i topovska hrana....

e sad je vojska profesionalna, tako da je nebitno...

sa druge strane nato je nastao kao protivteža rusima, ali

НАТО и Русија су се 1997. године обострано обавезале „на међусобну сарадњу у циљу стварања стабилног, безбедног и неподељеног континента на основама партнерства и заједничког интереса“.

Маја 2002, ова сарадња је ојачана стварањем савета Русија-НАТО, који је зближио чланице НАТО и Русију.

tako da, koji ćemo im kurac, a i koji će oni kurac nama?

4. Javio, taj savet će da pukne prvom povoljnom prilikom za neku od članica.

5. koji gamby?..ovaj sa rusijom ili nato savet ceo?....

6. Evo šta ja mislim o dolasku NATO-u Beograd i onih koji su ih dočekali ko su i šta su:

Malteški vitezovi, tajni preživeli templari, masoni niške lože "Nemanja", šiptarski lobisti, jehovini svedoci, jude, udruženi zločinačni poduhvat, strani plaćenici, domaći izdajnici, gorštaci, žene u crnom, majke rata, cijini agenti, antisrpska nomenklutura, veliko albanski zagovarači, anti pravoslavna rulja, rušilačke zveri, brutalna mehanička sila, crne udovice, bestijalne horde, NATO zveri, krvožedni agresori, fašističke falange, zlikovačka armada, Razularena soldateska, Gospodari rata u ubilačkom carstvu, Tomahavk demokratija u ratničkoj avanturi, Divljačka četa, Gigantski mesožderi, Silnici liliputanskog mozga, Gnusobe novog poretka, Mongoloidni monstrumi, Mongoloidni konglomerat, Samozvani apostoli demokratije u ulozi najopasnijeg ubice, Galerija Frojdovih tipova, Impotentni zlikovci, Sejači smrti, Jahači apokalipse, Regionalna vojna kamarila, Izvitoperena metalna čeljust, Razulareno krdo divljih agresora, Propagandna krmad, Uterivači demokratije, Belosvetski satrapi, Natovska paščad, sisičasta masa

7. Gamby @ Hahaha! Ahahaha! :D
    Ovo je pobedilo. Andronov kobjasnio, nema dalje. :)

То је сурова реалност упакована у пар простачких реченица да буде свима разумљиво. Уђемо ли у унију недај Боже морамо да мењамо своје Балканске навике.Нећеш моћи да кољеш своје прасиће за божић а цело прасе нећеш моћи да нађеш нигде јер је такав пропис.Дуван и алкохол ће бити 100х скупљи.Плаћаћемо здравствену заштиту и школовање своје деце папрено.Храна ће бити 1000х горег квалитета а ракију ћеш моћи да производиш 5л годишње(само за своје потребе) произведеш ли више робија не гине...

8. Znaš li ti da je tamo hrana (Nemačka i Holandija kao primer) tek oko desetak posto skuplja, a da je dobar deo artikala visokog kvaliteta?

Znaš li ti ka da limenka piva od pola litre košta u proseku od 6o centi do 1,1 evra (dijapazon kao i kod nas)?

Znaš li ti da su paklice pljuga tamo od 3,5 do 6 evra, a da je duvan kvalitetniji?

Znaš li ti da je u kafićima tamo skuplje piće, ali da je hrana čak i povoljnija, barem za taj standard?

Ovo za prasiće - možeš da toviš prase i da ga kupiš, ali prasići se ne tove u gradu, već na selju, a njihovi seljaci nisu jebavani od države kao kod nas, već imaju keš.

Rakija - možeš ti da praviš za sebe kol'ko hoćeš bre. Ako ćeš da prodaješ, registruješ firmu i mirna Bačka.

Da ti znaš kako je dobro organizovan socijani program tamo ne bi tako lupao.

Само мала дигресија на ово за ракију- у Француској су изузетно строге инспекције за оне који производе и продају домаће производе у руралним пределима. Мислим да су тамо најстрожије у целој ЕУ. Али, зато, не добијеш неку метанушу од које оћоравиш и паднеш у мутно Дунаво.

9. Jbt. Mora da sam jedini koji misli da vas Andonov sve loži.

10. ček, pa ti si žensko bre, kak si sad jedini?

11. Isti nam je kurac i da udjemo i da ostanemo neutralni! Vec smo se popisali po zrtvama nevinih civila stradalih '99.

12. Verovatno nas i loži

Verovatno?

ček, pa ti si žensko bre, kak si sad jedini?

Mislim da mi je ovo sedamnaesti put danas da pojašnjavam...sigh*

Objasnio sam u komentarima. http://vukajlija.com/dopisivanje-sa-drugom-smenom-na-klupi/365955

13. Vec smo se popisali po zrtvama nevinih civila stradalih '99.

a ko su žrtve nevinih civila?

14. Jbt. Mora da sam jedini koji misli da vas Andonov sve loži.

Ниси. И ја сам посумњао још на оној теми о религији. Веруј ми, ово овде је мала маца спрам онога.

15. a ko su žrtve nevinih civila?

Uf, sunce ti jebem, uzbudio sam se i od recenice napravio cirkus. Mislim da je jasno sta sam hteo da kazem :)

16. ovaj andonov ne loži, tako bre razmišlja više od pola srbije

nažalost

17. Uf, sunce ti jebem, uzbudio sam se i od recenice napravio cirkus.

Nećeš se ljutiš ako predložim u smešne komentare i postove? Zaista sam se pocep'o kad sam pročitao.

18. StefanBičBožiji opet izbacuje neke nonsensne komentare.

To što se sjeb'o pišući ne znači da nije u pravu. Zajebavao sam se većinu postova koje sam napisao sem za ono o legitimizaciji bombardovanja ulaskom u NATO.

Ali opet, mrtvi ne govore, pa čak i da udjemo oni se neće žaliti...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.