Омиљени коментари и постови

  1. Carospevi su ti poslednji poziv za buđenje.

    Kako je ovo dobro jebote. Od sada koristim rech Carospev

    C A R O S P E V
    A
    R
    O
    S
    P
    E
    V

    kada Cara o nekome kazhe neshto dobro pevajuchi. carospev

  2. E pa, nisam političar i bavim se poslom koji je mnogo ozbiljniji od tvog radničkog. Samo si šrafić u mašineriji koja okuplja jadne glave. Otprilike u rangu političara, realno. Ništa finije od toga, posebno kod nas. Zbog tih jadnika se u toj priči koja ima veze s politikom i nisam zadržao, a u koju sam uvučen zbog posla kojim se bavim.

    Ovo može na meme, samo je predugačko. Šteta.

    A ako nije u lice imao ništa da mi kaže, zašto bih onda vrednovao bilo šta što je rekao naknadno?

    Zato što te niko ne uzima za ozbiljno, niti misli da si vredan sugestije.

  3. Kad cete da prerastete ovi besmislene decije prepirke? Zagadjujete okolinu, dobro ova dva imbecila to rade od kad je veka al ti sad sto si im se produzio, tuga...

  4. Ne zagadjuju okolinu nego bushido napacheni kreten prebacuje lichni zhivot na sajt za igranje haksa i agara.

    Kancerash

  5. Bojane, takva je klima na sajtu, dosadno na definicijama. Jbg.

  6. Bojan Xtream upotrebljava rech imbecil

    ahahahahahahahah

  7. Caro, kada poželim da uđem u dublju konverzaciju sa plodom silovanja u ustanovi za mentalno zaostale, onda ću ti pustiti svoj skajp na PVT , pa ćemo malo duže da pričamo.
    Do tada - peglaj haks, gasiraj debile kojima se okružuješ, kljucaj zob i redovno masiraj ćaletu čukljeve. Radi čovek verujem za sve vas u kući, pa ponekad beži bos preko grane sa Bugarskom, da ga ne uhvate sa kojim kg paprike viška. Dobar futmasaž i ćuti.

  8. I Bušido, kapiram da sam rekao sasvim dovoljno, dalje bi bilo dosadno da kopiram ono što sam već napisao i što govori o tome koliko te za ozbiljno nema potrebe shvatati.

    A da recikliram replike, dosadno je. To možeš ti sa svojim fazonima, svaki je već viđen. Ah, pardon, to je takva retorika™.

  9. Ok Bachmane skapirao si, znachi 28.06 u bachmanu ponesi odelo

  10. Sto mu je trebalo 5 minuta da skonta da sam ustvari njega nazvao imbecilom, koji vrhunac realnosti...

  11. Zasto shto je post premudar

  12. Tako je izvuci se osobo sa inteligencijom jednog osrednjeg crnca

  13. Pa ne znam šta si tačno hteo da kažeš iskreno? Ništa.. Osim što si ispoljio duboke frustracije, ja još uvek ne vidim da si dobacio dalje od onog lika koji nema muda ni za razmod.

    -Kazane hoću razmod.

    -Da li si siguran?

    -Pa...ne. Ništaa brate čujemo se.

    Realno, ovo govori o karakteru vodozemca. Čak si se i sam složio.

  14. ahahahah, internet nasilnik LOOOOOOOL

    xtream boki moj te ćoki, aj kratko ću. Nije mi trip da se raspravljam sa nubarshtima jbg, a takođe mi je jako mrsko da se upushtam u bilo kakvu ego dubiozu sa tobom i ovim degenom bushidom.

    Taktika: ljuljni random post nubari i gledaj do koje mere mozhe da se lozhi na samog sebe. Posle mu prosledi tri gifa da obnevidi.

    vukajlija.com

  15. Tako je podvi rep mali crnac dok nisi dobio jos koju cusku

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.