У тренутку кад сам прочитао његово презиме, пало ми је на памет бар 100 смешних сигуација кад га прозивају негде и неких 50 непријатних ситуација кад се представља негде.
У тренутку кад сам прочитао његово презиме, пало ми је на памет бар 100 смешних сигуација кад га прозивају негде и неких 50 непријатних ситуација кад се представља негде.
Да, да, да, да....исто...иста сцена
Замисли редара у средњој, када пријављује одсутне.. хахахахахаха
Ustvari je uvek bilo tužno, jer se iz aviona videlo da mu je neprijatno. On je želeo da promeni prezime, ali mu otac nije dozvoljavao, iako je zakonski na to imao pravo.
Kurčina je bio rodom iz Hercegovine, mislim da mu se još deda doselio u Bg, kao mladić.
Kada bi sada pročitao ove sprdnje, verovatno bi umro u trenutku, mukica...
"Од ортака из основне, највише ми недостаје Курчина."
Ја сам чуо за Шаговновиће, који су масовно променили презиме у Шагоновић или тако нешто.
Шаговновић ахахахаха јебем му сунце па ја би рикнуо да чујем да се неко тако представи или да га прозову.
Улази млађи буразер са два ортака у кућу, и сад блеје ту по соби и једног од њих први пут видим, и сви га зову Столица.
И када сам ја помислио да је мали запалио, ја питам овог другог : "Што га зовете "Столица" леба ти? Шта? Седи по цео дан не избија из столице, гађа столицама по школи, шта?"
И умирем од смеха зато што га зову тако.
Када каже ми тај мали, па то му је презиме зато га тако зовемо. И ја кренем још више да се смејем...кад оно међутим... Лик стоји испред врата, чека буразера и све чује... кад сам га видео....много ми непријатно било.
Још ми после рекли ти остали клинци да се баш вређа када га неко зеза за презиме...непријатна сцена...непријатна...
Kurčina, :) interesantno. Znam jednog profesora koji se prezivao Pušac, poslije smrti oca je promijenuo prezime u Nikolić. I imena znaju biti nezgodna, npr. imali smo jednog Marinka u osnovnoj i svi smo ga zvali čmarinko :). Zna li iko porijeklo prezimena Čubrilović?
Izvinjavam se što će zvučati kao prostakluk, ali ja sam imala kolegu koji se preziva Kurčina, a pišem ovo samo zato što znam da on sigurno neće pročitati, sada je na drugom kraju sveta. Nije bio nikad neka faca i strašno se stideo svog prezimena.
Eto.
Ahahaha, ne vjerujem!! :))
Да, да, да, да....исто...иста сцена
Замисли редара у средњој, када пријављује одсутне.. хахахахахаха
Ustvari je uvek bilo tužno, jer se iz aviona videlo da mu je neprijatno. On je želeo da promeni prezime, ali mu otac nije dozvoljavao, iako je zakonski na to imao pravo.
Odakle je bio rodom, ako slučajno znaš?
Или професорка у школи: "Нек се дигне Курчина."
Ko nije na času?
Kurčina
Ko će da odgovara?
Kurčina
o bože, mogu misliti koliko su ga prozivali.
Kod nas bjese jedan Papak.
Kurčina je bio rodom iz Hercegovine, mislim da mu se još deda doselio u Bg, kao mladić.
Kada bi sada pročitao ove sprdnje, verovatno bi umro u trenutku, mukica...
"Од ортака из основне, највише ми недостаје Курчина."
Ја сам чуо за Шаговновиће, који су масовно променили презиме у Шагоновић или тако нешто.
Ništa ne može nadmašiti ovog natnatinog drugara iz razreda. Ništa!
Шаговновић ахахахаха јебем му сунце па ја би рикнуо да чујем да се неко тако представи или да га прозову.
Замислите ситуацију на његовој свадби:
Да ли ви господине (име) Курчина узимате за супругу госпођицу (име) (презиме)?
-Да.
Да ли ви госпођице (име) (презиме) узимате господина (име) Курчину за свог супруга?
-Да.
-Хоћете ли узети његово презиме или ћете задржати своје?
-Па ај погађај...
Улази млађи буразер са два ортака у кућу, и сад блеје ту по соби и једног од њих први пут видим, и сви га зову Столица.
И када сам ја помислио да је мали запалио, ја питам овог другог : "Што га зовете "Столица" леба ти? Шта? Седи по цео дан не избија из столице, гађа столицама по школи, шта?"
И умирем од смеха зато што га зову тако.
Када каже ми тај мали, па то му је презиме зато га тако зовемо. И ја кренем још више да се смејем...кад оно међутим... Лик стоји испред врата, чека буразера и све чује... кад сам га видео....много ми непријатно било.
Још ми после рекли ти остали клинци да се баш вређа када га неко зеза за презиме...непријатна сцена...непријатна...
Kurčina, :) interesantno. Znam jednog profesora koji se prezivao Pušac, poslije smrti oca je promijenuo prezime u Nikolić. I imena znaju biti nezgodna, npr. imali smo jednog Marinka u osnovnoj i svi smo ga zvali čmarinko :). Zna li iko porijeklo prezimena Čubrilović?
Не могу да верујем, који хит од презимена! :))
Овде:
сам већ почео да вриштим.
Мени одузеше ИЋ.... Маму ли им капиталистичку и окупаторску. Али сада не бих био Вокаси већ Ћивокаси :))))
Kod nas bijaše neki Šaraf .. Ebem li ga ako mu znam poreklo
Eto.
Da nije ovaj lik:
http://www.kurchina.com/
:D
Ako se zvao Pavle locirali smo ga :)))