To je bio trenutak, registrovao sam se na sajtu bzvz, da nekome pustim pvt, tek nekoliko meseci kasnije sam počeo da žvrljam, a ime je po slikaru, Marcel Duchamp-u, tad mi se on vrzmao po glavi iako mi je Francis Bacon uvek bio omiljen, al' da sam stavio Bacon to bi pre prošlo kao slanina :))
Ta kategorija "omiljeno" mi ne leži pošto je teško naći onu naj među stvarima koje volim, al' nek bude "Radoslav Petković - Izveštaj o kugi"
To je zbirka priča, najkraće rečeno, najviše uživam u takvom stilu pisanja!
Pilot, valjda zbog uniforme, ili neka faca u hotelu, fascinirao me jedan što je furao ogroman svežanj ključeva (nije spremačica :)) To je bio onaj trip - uh, šta bih sve mogao sa tim da uradim :)
Pa čitao sam puno bajki u to vreme, i uvek je bila fora da se blago krije iza nekih vrata i tako to, samo ti treba ključić, a zamisli kakav je domino dasa ovaj sa čitavim svežnjem :)))
Ja da, al' nemoj mene da računaš, meni je to mana! :)
Odlazim u krevet, svoje rane ližem u samoći, i verujem da mi je san saveznik u svakoj borbi....
Isto, sve ih obožavam, a sad ponovo prolazim kroz to uživanje sa sestričinom, i otkrivam da su neki još genijalniji na drugo gledanje, jer neke fore nisam razumeo kao klinac, na primer - Srle i Pajče :)
Jbt, pitanje mi je k'o da šljakam za jehovine svedoke, tek sad izvalih :))
Uf, monitor, zvučnici, hand-made vaza, flaša vina (drag poklon), figurica nekog lika sa rasta kapicom koji vari džidžu na splavu sa nekom sovom (isto poklon), diskovi, torbica sa diskovima, igračke i činija iz koje sam upravo pojeo dinju :)))
Sad si se smorila, aj nešto kratko - šta bi volela da studiraš? Ili šta već studiraš?
Heh, fala... :)
Necu reci nikome, mislila sam da imas oko 23... :))
Zavisi kom gradu, obicno prvo gledam zelene povrsine, mesta za odmor, neke stekove za koje niko ne zna, ako mi se to svidi onda sam zadovoljna gradom.
Hahaha, pa i nije strašno, nezreo sam samo 4 godine :))
Naizlazio sam se, imam 13 godina staža, sad uglavnom samo svirka/cert, ponekad d'n'b đuska, ili češće odlazak da se ispričam sa dragim ljudima, al' to bude neko mirnije mesto, po mogućstvu na reci.
Kako-kad, nekad pustim dub, nekad lounge, zavisi kakav mi je ćoroskop i Saturn u 13-oj kući :))
Koji je tvoj vrhunac kreativnosti?
Hmmm, ne znam, tesko pitanje! :) Piskaram, crtkam, malo fotografisem, pravim neke sitnice, nemam pojma, to bi morao neko ko me zna da ti odgovori...
Zasto bas taj nadimak?
To je bio trenutak, registrovao sam se na sajtu bzvz, da nekome pustim pvt, tek nekoliko meseci kasnije sam počeo da žvrljam, a ime je po slikaru, Marcel Duchamp-u, tad mi se on vrzmao po glavi iako mi je Francis Bacon uvek bio omiljen, al' da sam stavio Bacon to bi pre prošlo kao slanina :))
Kako se vadiš kad uprskaš stvari?
Hehe, slaninica, i ja ga volim... :)
Lazem, mnogo dobro lazem! :)
Omiljena knjiga, i zasto?
Ta kategorija "omiljeno" mi ne leži pošto je teško naći onu naj među stvarima koje volim, al' nek bude "Radoslav Petković - Izveštaj o kugi"
To je zbirka priča, najkraće rečeno, najviše uživam u takvom stilu pisanja!
Haj' sad ti to isto? :)
Moze li vise od jedne? :D
Mali Princ, procitala sam je vise od 15 puta, i dalje joj se divim, ne znam sto... Eto, ona mi je velicanstvena!
Sta si kao mali hteo da budes kad porastes?
Pilot, valjda zbog uniforme, ili neka faca u hotelu, fascinirao me jedan što je furao ogroman svežanj ključeva (nije spremačica :)) To je bio onaj trip - uh, šta bih sve mogao sa tim da uradim :)
Da li te drugi ozbiljno shvataju?
Hahah, razumem za pilota, ali ovo za hotel... :D
Uzivo retko ko, i ne trudim se vise, a ovde, pa ne znam, shvatas li me ozbiljno? :)
Gde odlazis da procistis um od svakodnevnih gluposti?
Pa čitao sam puno bajki u to vreme, i uvek je bila fora da se blago krije iza nekih vrata i tako to, samo ti treba ključić, a zamisli kakav je domino dasa ovaj sa čitavim svežnjem :)))
Ja da, al' nemoj mene da računaš, meni je to mana! :)
Odlazim u krevet, svoje rane ližem u samoći, i verujem da mi je san saveznik u svakoj borbi....
Omiljeni crtać?
Hmmm, zanimljivo povezivanje, u pravu si, baja iz hotela jeste baja! :)
O crtacima necu da pisem, jer bih roman ispisala! :D Svi crtaci su mi omiljeni, u to ne racunam one debilske, Teletabise i tako te... :)
Tebi?
Isto, sve ih obožavam, a sad ponovo prolazim kroz to uživanje sa sestričinom, i otkrivam da su neki još genijalniji na drugo gledanje, jer neke fore nisam razumeo kao klinac, na primer - Srle i Pajče :)
Da li te neko nekada ozbiljno povredio/razočarao?
Vise puta, mada brzo zaboravljam i oprastam...
Sta imas na stolu, trenutno, osim kompa?
Jbt, pitanje mi je k'o da šljakam za jehovine svedoke, tek sad izvalih :))
Uf, monitor, zvučnici, hand-made vaza, flaša vina (drag poklon), figurica nekog lika sa rasta kapicom koji vari džidžu na splavu sa nekom sovom (isto poklon), diskovi, torbica sa diskovima, igračke i činija iz koje sam upravo pojeo dinju :)))
Sad si se smorila, aj nešto kratko - šta bi volela da studiraš? Ili šta već studiraš?
Hahah, ma pitanje je na mestu, opusteno... :)
Upisala ove godine bibliotekarstvo na Filoloskom, jedva cekam oktobar! :)
Sto ne spavas u ove sitne sate?
Zato što se uvek lako vratim staroj ljubavi - noćnom životu :)
Čestitam, i srećno na studijama! Naročito sa informatikom :)
Sad ću opet da budem plagijator, ali - što ti ne spavaš?
Hvala. :) :P
Ne volim dan, noc mi vise prija, pa se tome i prilagodjavam... :)
Da li mislis da si zreo za svoje godine i koje su tvoje godine? :D
Moram da citiram: Ne volim dan, noc mi vise prija, pa se tome i prilagodjavam... :)
Da, to je to! :) Ubr, dobra ti ova poslednja defka!
Otkud znam, za nešto nezreo za nešto prezreo :) 27 al' nemoj nikome da kažeš :))
Šta te najviše privlači u jednom gradu?
Heh, fala... :)
Necu reci nikome, mislila sam da imas oko 23... :))
Zavisi kom gradu, obicno prvo gledam zelene povrsine, mesta za odmor, neke stekove za koje niko ne zna, ako mi se to svidi onda sam zadovoljna gradom.
Na kakva mesta najcesce izlazis?
Hahaha, pa i nije strašno, nezreo sam samo 4 godine :))
Naizlazio sam se, imam 13 godina staža, sad uglavnom samo svirka/cert, ponekad d'n'b đuska, ili češće odlazak da se ispričam sa dragim ljudima, al' to bude neko mirnije mesto, po mogućstvu na reci.
Šta preferiraš od sportova?
To je super, ne valja kad je neko prezreo, obicno su mrgudi jos od detinjstva. :)
Sah, ako se to moze nazvati sportom, stoni tenis, i to je to! :)
Koji si predmet najvise voleo u osnovnoj?