Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Fizičko! :) Šalim se, mislim, jesam i to gotivio, al' šta znam, imao sam Vukovu diplomu iz mate i fizike, mada ne mogu da kažem da sam to baš voleo... Recimo da sam voleo sekciju iz srpskog, donosila nam je srpkinja neke knjige ogromnog formata i čitala nam grčku mitologiju, to je bilo na kašičicu, al' u tome sam baš uživao.
Šta bi volela da naučiš da radiš?
Da letim, sve ostalo sto bih volela da naucim je manje-vise moguce, ali kad bih mogla da letim ne znam gde bi mi kraj bio! :D
Koju bi magicnu moc voleo da imas?
Hm, recimo magičnu moć da dodeljujem sebi sve magične moći koje poželim :P
Zvučaću k'o misica, al' da činim ljude srećnima, to baš ume da bude trip. Naravno, da mogu to i na sebe da primenim :)
Što kažu lale - otkud tebe ovde? Kako si dospela na sajt?
Pa kad cinis druge srecnim to i tebi izmami osmeh na lice, lepa moc, ja bih ipak bila sebicnija... :)
Stalno pokusavam da se setim kako sam nabasala na ovaj sajt, ali mi ne ide! Ali odavno citam defke, tek sam se skoro odvazila da napravim profil i da napisem nesto...
Koja ti je pesma trenutno omiljena, na repeat po ceo dan?
Nije što sad pričamo, stvarno ti dobro ide, što reče Jeca K za Marlija - samo nek tako nastavi! :)))
Ne smem da stavljam drage pesme na repeat, posle mi se smuče, al' recimo da je poslednji put tako nešto bilo sa "Nneka - Heartbeat" i Richie Spice - Youth So Cold", oduševio me njegov stih
"In The Streets It's Getting Hot
And The Youths Them A Get So Cold..
Searching For Food For The Pot..
They'll Do Anything To Fill That Gap..."
Isto me zanima? I šta te motiviše?
Hvala, sad sam citala tvoje defke, nasmejale su me, bas! :)
Ja pravim tu gesku, pa napravim mini plejlistu i onda mi se povraca od tih pesama! Sad su mi od Six Pack-a Vreme samoce i Blur-a Coffee and TV omiljene.
A motivisu me sitnice, koje niko ne primecuje, pa mi uvek izmame osmeh na lice! :)
Evo malo cp, sta tebe motivise?
H-vala! :)
Motiviše me stav da sve može imati neki mnogo širi smisao od onog što smo u stanju da vidimo, ne znam kako to da dočaram, teže je objasniti nego osetiti.
Da li umeš da se tešiš slatkišima? Ako ne slatkišima, kako onda?
Slatkisima nikad, ako sam tuzna obicno slusam muziku, piskaram nesto, crtam, i prodje me... Nemam obicaj da kukam, zderem ili tako nesto. :)
Imas li neki porok?
Ništa, najveći mi je porok to što umem da se inatim nad samim sobom, i što sam lenj za neke stvari. Alkohol volim u dobrom društvu, a cigareta se klonim jer kad zapalim jednu, to druženje se produži na mesec-dva, sreća pa retko palim (poslednji put u januaru) :))
Šta bi prvo promenila na sebi, fizički i karakterno?
Cetitam za cigare, divim ti se! :D :P
Fizicki nista, a karakterno, pa dodala bih vise hrabrosti, toga mi nedostaje...
Ko ti je bio uzor kad si bio mali?
Ma ja ih se klonim, zato što nisam karakter, nije to za divljenje :))
Ustvari, jesam, izdržao sam sad na moru bez jedne jedine, ha!
Tata, bio i, na neki način, ostao, jedino sam sad mator da imam uzore :)
Na šta te asocira svitanje?
Drazi mi je zalazak sunca nego svitanje, ali lepo je kad gledas radjanje sunca, a asocira me na skolu, prva smena, sneg, novi dan, rosa, eto tako nesto... :)
Gde i kad si se poslednji put napio?
Sad, na moru, više puta, ali nisu to ona pijanstva da bacam pegle i bulaznim, mada mi se to ni ne dešava, treba baš da se ubijem, valjda sam istreniran :)
Na šta te asocira zalazak? :)
Hehe, ni na sta posebno, ne umem da objasnim taj osecaj kad gledam zalazak sunca, ali je divan! :)
Sta je najludje sto si uradio za neku devojku?
Uh, svašta nešto :) Al' prvo što mi sad pada na pamet - naučio sam da odsviram jednu pesmu na sintisajzeru, pevanje mi je i pre išlo, svirka ne baš :)
Kako se zoveš i ko ti je dao ime?
Nasla sam negde citat, nisam sigurna da je ovakav od reci do reci: ,,Mozes me zvati kako god zelis jer ja nisam ime." :) Salim se, zovem se Aleksandra i ime je tata izabrao, i zahvalna sam mu zbog toga. :)
Ti? I koje ti je omiljeno godisnje doba?
Onda ostaješ Pufna! I ja nisam Milan nego sam slaninica Duchamp :))
Uf, opet omiljeno, ma ne'am pojma, volim leto zbog mora al' ludim od vrućine u gradu, volim zimu zbog snega i skijanja, al' ne volim da mrznem, još mi proleće dođe kao najlepše :)
Šta baš voliš da radiš u časovima dokolice, kako ubijaš vreme?
Citam, kad nemam sta da citam, kao sad, onda visim na Vuki, piskaram i tako, volim i da spavam, to mi je jedna od omiljenih zanimacija... :)
Najdraza uspomena iz detinjstva, ona koje se uvek setis kad neko pomene rec detinjstvo?
Opet je teško da izdvojim jednu, sve iz detinjstva su mi lepe, nek bude čoporativno sankanje iza zgrade sa sestrama dok nas ćalac snima, uvek kad bismo u ovim godinama gledali te snimke plakali bi od smeha :)
Najdraže letovanje (ekskurzija) i zašto?
Recimo ekskurzija u Grckoj u trecoj godini, dobro drustvo, uglavnom su svi tih 8 dana bili lepo raspolozeni, nekako mi je ostalo u secanju samo ono lepo sto smo proziveli, pa mozda zato.
U koju si srednju skolu isao, i zasto si bas odabrao nju?