GIF-ovi

  1. Skoro u Ukrajini čini mi se.

    Је л' се зајебаваш?

  2. Ne znam gde, mislim da je tamo, jer sam skoro video tu vest, a sad u reakcijama i gif. A čim sam skoro video, ne verujem da je u Jugi snimljeno, pa cenim u Ukrajini, što?

  3. Јеботе, немогуће да не знаш. Па то је један од најпознатијих светских протеста. Да нађеш до утакмице вечерас за домаћи где је то било. Је л' јасно?!

  4. Evo, ja da pomognem, nije u Evropi

  5. Evo sad nađoh, uz dva klika:

    The Tank Man, or the Unknown Protester, is the nickname of an anonymous man who stood in front of a column of tanks on June 5, 1989, the morning after the Chinese military had suppressed the Tiananmen Square protests of 1989 by force

    Ne interesuje me 'de je, a i bilo 5 god. pre mog rođenja. Bitan je postupak, boli me 'de je bilo.

    Је л' јасно?!

    Javolt her komandant, javolt.

  6. Е, мој Трућко, ова омлатина шоуз ноу риспект :(

    Елем
    http://i.imgur.com/E6eM2s8.gif

  7. Јашта, грофе.
    http://cdn.smosh.com/sites/default/files/ftpuploads/bloguploads/awkward-moment-gif-fistbumb.gif

    Ма није што немају респекта, него што их не интересује и боли их где је било. НЕ МОЖЕ ТАКО!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.