a ko si ti da mi to kazes,a?
Nista ja ne kazem, samo dajem savet. I za razliku od tebe ne podizem arogantno ton.
ah, to je bio veoma ljubazan savet.... imacu u vidu da promenim nesto po tom pitanju.... a ton nisam podizala uopshte, sasvim sam smirena...
Ехеј, само смирено. :)
prvi me pecnuo.... :P ja inace lako eksplodiram, sad sam se malo kontrolisala... :D
Poslednja! :)
Гогице, а-а. :)))) Шта има ново?
Eeee,Miciii :* Kakav av!!Cool!!!!!
Niš' novo,na odmoru,uživam!
Гого, објасни ми леба ти, хахахха не капирам ниш. :)))
Avatar,'fala Bogu da si oterala one kurjake:))))
Хахахахахха аааа аватар је ав, хм ја контала неки пси! Хахахахахах :)))) А свиђа ти се значи, фино. :))))
ccc.. kakvi kurjaci,nas je vise...
Sad vas pozdravljam,moj sinak mora da se bori sus neki vanzemaljci u igricama:)) Kuckamo se uskoro! :))
Šta ti imaš protiv kurjaka a :D
Вид овог, одмах би да се бије, па где ћеш бре? :))
Ja idem u zavičaj, a ti vidi gde ćeš :D
Ја идем на базене. :Р
Vratila se! :)
Ако..:))))
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Kurir · 20. Februar 2011.
a ko si ti da mi to kazes,a?
Nista ja ne kazem, samo dajem savet. I za razliku od tebe ne podizem arogantno ton.
ah, to je bio veoma ljubazan savet.... imacu u vidu da promenim nesto po tom pitanju.... a ton nisam podizala uopshte, sasvim sam smirena...
Ехеј, само смирено. :)
prvi me pecnuo.... :P ja inace lako eksplodiram, sad sam se malo kontrolisala... :D
Poslednja! :)
Гогице, а-а. :)))) Шта има ново?
Eeee,Miciii :*
Kakav av!!Cool!!!!!
Niš' novo,na odmoru,uživam!
Гого, објасни ми леба ти, хахахха не капирам ниш. :)))
Avatar,'fala Bogu da si oterala one kurjake:))))
Хахахахахха аааа аватар је ав, хм ја контала неки пси! Хахахахахах :)))) А свиђа ти се значи, фино. :))))
ccc.. kakvi kurjaci,nas je vise...
Sad vas pozdravljam,moj sinak mora da se bori sus neki vanzemaljci u igricama:))
Kuckamo se uskoro! :))
Šta ti imaš protiv kurjaka a :D
Вид овог, одмах би да се бије, па где ћеш бре? :))
Ja idem u zavičaj, a ti vidi gde ćeš :D
Ја идем на базене. :Р
Vratila se! :)
Ако..:))))