Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
a ko si ti da mi to kazes,a?
Nista ja ne kazem, samo dajem savet. I za razliku od tebe ne podizem arogantno ton.
ah, to je bio veoma ljubazan savet.... imacu u vidu da promenim nesto po tom pitanju.... a ton nisam podizala uopshte, sasvim sam smirena...
Ехеј, само смирено. :)
prvi me pecnuo.... :P ja inace lako eksplodiram, sad sam se malo kontrolisala... :D
Poslednja! :)
Гогице, а-а. :)))) Шта има ново?
Eeee,Miciii :*
Kakav av!!Cool!!!!!
Niš' novo,na odmoru,uživam!
Гого, објасни ми леба ти, хахахха не капирам ниш. :)))
Avatar,'fala Bogu da si oterala one kurjake:))))
Хахахахахха аааа аватар је ав, хм ја контала неки пси! Хахахахахах :)))) А свиђа ти се значи, фино. :))))
ccc.. kakvi kurjaci,nas je vise...
Sad vas pozdravljam,moj sinak mora da se bori sus neki vanzemaljci u igricama:))
Kuckamo se uskoro! :))
Šta ti imaš protiv kurjaka a :D
Вид овог, одмах би да се бије, па где ћеш бре? :))
Ja idem u zavičaj, a ti vidi gde ćeš :D
Ја идем на базене. :Р
Vratila se! :)
Ако..:))))