U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ehehehe,članska karta-otisak guzice u pesku!
hahahahhahaha.... :D
:))
Ima li ko crn na Vukajliji? :D
Mars na plazu! Iz ovih stopa! :))
koji smor covece, covek prosto nema sta da radi....:P
Aj' se trampimo-ja dajem dobro mesto na plaži kraj jezera-za "buć" u moru!!!! :))
jok vala.... ne volim jezera... :DDD
E,kad upeče zvezda,da viš' kako su sjajna jezerca..samo nekad poželi čovek promenu :)
hah, sad zvuci primamljivo...
Ma nema frke Gogi, kupala sam se ja jutros i za tebe... i isplivala i ronila... sad ti ne moras :D A i guzva ti je sad na plazi i prevruce...
Al sto je jutros bilo super... :D
Pa kad sam lenja da ustanem ranije!Koristim ovaj odmor "iz sve snage" da spavam za sve pare..onda se probudim kasno,a onda je pakao na plaži,gužva..moram da se upustim u avanturu da idem na ona udaljenija jezera ili na reku-pa kao Ber Grils ;))
Pozdrav belim ženama! :)
Haug! :)
Ugh! :)
Kako napredujemo sa sunčanjem guzica? :)
Čim su zalepljene ovde,ispred kompa-znaš i sama... ;))
I ja postavljam glupa pitanja.. :D Odoh da prošetam cenjenu mi pozadinu, kuckamo se kasnije! :)
c c c ,ovo postade ženska ,tema?;)
ocigledno... ;)