Ко последњи победник 53

1. pozdrav svimaaaaaaaaa :-)))

2. Mici, čestitam! Možeš li mene da častiš jednim sokom po tvom izboru?

3. Ijao ko je to meni pobedio :D

Čestitam u svoje i električarevo ime.

4. Čestitam mici! I kakvi su ti to avatari? :)

5. Виче21, хвала! :)Ево сокић, мада могао си пиво :Р
    http://www.seebiz.net/img/content/sok.jpg
    Вуче, хвала, шта ти желиш? :)
    Стаклена, хвала, па што какви су, фини су!

6. Aha..za bordel. :)

7. Хаххахахаха е баш је ово нека фина тета на слици, што је тераш да буде лоша? :))) Шта желиш да пијеш или једеш, ја частим! :)

8. Hvala za sokiće. Uzeću žuti. Ne pijem ništa alkoholno. Staklena, da li se igramo?

9. Vuče, samo jednu, moram se pakovati. Potrudi se da ne izgubiš sramotno. ;) Ajde, čekam te u lobby-ju.

10. Вуче, нисам то знала, ево пошто не пијеш алкохол, добићеш и сок од поморанџе :) газирано но-но.
    http://www.smedia.rs/vesti/slike/news_21872.jpg

11. Bravo vuče! :) Pobedio!

12. Hvala. Dobra igra, Staklena. Srećan put.

13. И тако Вуче, како је?

14. Dobro je, moram napolje. Ne mogu vise za kompom, oci me bole. Budi dobra i zelim ti jos pobeda. Caos!

15. Важи, ћаос :)

16. o mici dušo, čestitke :)
    i mrš u kafanu da platiš po jednu :p

17. Ju,slatka Mici,čestitaaaam!!! :))
    E,sad muštuluk! :))

18. Зеко, одмах по наређењуу :))))
    Хвала вам, ајд частим све у кафаници! :)

19. Има ли кога?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.