Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
To je vec stvar ukusa. :)
Код нас није било јефтино :)
Знаш ли ко долази?
Ја сам требала на концерт Хладног Пива, ал ет.
http://www.belgradebeerfest.com/active/sr-latin/home/muzicki_program.html
Пола ових је било и код нас на фестивалу :)
Али Партибрејкерси само због њих бих дошла :)
Ove pare sto su dali na Benija Benasija, mogli su mnogo pametnije da iskoriste, moje je skromno misljenje. :)
Kod vas, gde? :)
Kiril Dzajakovski,Del Arno Band, Van Gogh, S.A.R.S.... itd, to mora da se cuje i vidi! :)
Бацање пара :)
Bilo bi dobro kad bi neko doveo RATM kod nas.
Били су у Бијељини :)
Ове године био први пут одржан : S.A.R.S , Van Gogh, Nightshift, Рамбо Амадеус, Едо Мајка... су ове године наступали. :)
Било је ок за почетак. :)
Uuu, Nighshift, njih bih volela da cujem uzivo, ne bih se zalila ni na Eda... :)
Je l' ja to lepo vidim... Rage Against The Machine bio u Bijeljini, il' je doslo do neke zabune?
Ја смао упаднем овако у сред разговора :))))))
Значи, обележила сам територију, немојте после да буде куку леле Мици нас утепала :)))))))))))))
Ма дошло је до забуне, где они у БН. То сам наставила од Пуфне ово што је поменула САРС и Ван Гог. :)
Још исто вече био Nighshift и Едо, значи најјаче вече феста. :)
Kuku, pa sto ne zva, dosla bih, barem na dva minuta da ih cujem! :)
Okej Mici, samo- kakvu teritoriju?
Запикала ваљда ово момче младо у разговору :)
Е моја ти нисам ни улазила на Вуку тих дана :)
Одакле си ти?
Нисам бре, него ми треба неко ко ме разуме по питању пива! :) А он ми је најближи тренутно. :))))))
Разумемо се ми сви овде по питању пива :)
Aaaa, to, okej, ne diram teritoriju... :)
Odavno sam ja na Vuki, nego nisam pravila profil, mrzelo me. :)
Iz Cacka sam.
Па видиш да се Пуфница прави фина а ти трсиш текилу...морам бре да уграбим док још неко воли пиво! ;)
Pufnica se samo pravi fina, a inace pivo voli vise od mame i tate! :D