Ко последњи победник 53

1. Ahahah, ne moras da me reklamiras. :)

Mislim da je sada mnogo rano za alkohol.

Godo je rekao da ga ne diramo. Mora i on malo da dane dusom.

2. Послужите се слободно :)

По називу верујем да је јако интересантна :)
    Са њим вазда неких проблема, изгрдићу га кад дође :)

3. Rano? Sad je pravo vreme za alkohol! :D

4. Увек је право време за алкохол :)

5. Ja cu da alkoholisem tek kada zatvore ovu temu.

6. У кафани 'Код Вукајлије' :)

7. Е људи ја видим нешто ми чудно, рекламе, већ се нарогушила и спремам се да пошаљем Кајзену како нема смисла и како улажем жалбу, јербо плаћам ктитора, кад оно цврц! Истекао ми налог.

8. Od skoro sam tamo gost, i bas mi se svidja... :)

9. Не вршиш уплате на време :)
    Тамо лудница 24/7 :)

10. Ал много скупо наплаћује Зека, морам да се ценкам следећи пут. :))))))

11. Da l' te tol'ko nerviraju reklame?

12. Ostala sam im duzna pare za pivo i sendvic! :)

13. Зека легенда :)

Рекламе су перверзне до бола :)

14. Шта је то? :)

15. Ма јок не нервирају ме, али нисам их видела једно 2 месеца па ми чудно. :))))

16. Може,ал само док Годо не дође :)

17. Pa kad ce taj Godo, ukocih se od cekanja!
    Mogla sam otici na Kubu do sad... :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.