Peki, nisam te videla odavno :D
Asocijalan pauk, ima li šta gore? Ovaj moj bivši pauk iz tegle obožavao je društvo...tako mu ja ponekad ubacim živog komarca i lepo se provode... :D
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ne znam ja, Maloletna sta je tebi u planu. Ti si pomenula vrtic, ja ti rekoh za sta sluzi i ko tamo ide. :D
Sad se pravi luda, dobro, dobro. :P
:D hahahahahahaahahaha
А нисам ти рекао... Ја сам оног свог паука из тегле уписао у вртић. :)
Nista ne znam dok ne dodje pivo. :P
:DDD
Kakav sad pauk, ja bre nisam ovde upoznata sa desavanjima deco!
Docin pauk. Ljubimac.
Dobar daaaaaan!
Доцо, да ли си ми икада помињао љубимца? Знам да сам са неким причала о змијама и тим чудима али да ме убијеш не могу да се сетим да ли си то био ти.
Здраво Пекки. :)
Споменуо сам једном да имам паука у тегли. Мало је асоцијалан,па сам га зато уписао у вртић,како би се дружио са осталом децом.
Да, да, опрости ми заборавној!
Peki, nisam te videla odavno :D
Asocijalan pauk, ima li šta gore? Ovaj moj bivši pauk iz tegle obožavao je društvo...tako mu ja ponekad ubacim živog komarca i lepo se provode... :D
Дај бре Малолетна. ниси пробала да убациш богомољку! Знаш ли каква жураја тада настане..ууу...:)
Bogomoljke mi gadne da ih hvatam...mada, trebalo je da pokušam...hm, hm...ali pustila sam svog dragog pauka da se osamostali... :(
Ја сам једном ухватио скакавца.
Bogomoljkaaaa, bogomoljka može... Bogomoljka može da lobanju ti smaže! :))))))
I oni su ružni. Ja sam žabu. I zmiju. To je već lepše. :D
Змије су закон. :)
Жабе су и укусне, мада нису претерано дружељубиве. :)
Хахаххахахаха ако сте вии нормални. :)))