Da li vam je na ovom forumu dosadno?

1. Znao sam! A moderatori? :)))

2. Korleone ti masira stopala, dok gledaš u sise.

3. A je l' se deli nešto za džabe tamo? :)

4. Ne vredi... Moraću nekako da se infiltriram među vas, kad su već stvari tak'e :)

5. s obzirom da je odnos moderatora muški:ženski 9:4 dobiješ ... kako da ti kažem a da se ne naljutiš :))

6. Pa, sad... Ima nas raznih :)))

7. Док будете чекали да вас други забављају, биће вам досадно. Немогуће је да не можете да нађете неко место на форуму и људе са којима можете да се забавите.
    Живните мало. :)))))

8. Da, najbolje da zabavljamo sami sebe. Na primer: Ubacimo dva klikera u staklenu čašu i onda drmamo. Rezultat je neverovatan - zvecka, jebote! Reci koji trip brate!

:)

9. Увек ти остаје могућност да се ухватиш за уши па да играш. :)))))

10. Aaaaaaaaa, gamby, koji ti je vrag? :) Odišeš sarkazmom :))))

11. meni ume da bude dosadno, ali to nije do foruma nego do mene. nemam drugare a i kad ih nađem, uvek se nađe neko da mi to pokvari nekakvim dosadnim pitanjima ili nezasluženom agresijom :(

12. Kako da ne bude dosadno kada su jedine iole aktivne teme iz podforuma "igre na forumu"?

13. Ja mislim da bi trebalo klonirati gamby-a u odgovarajući broj primeraka i postaviti po jednog na svaku temu, da je održava aktivnom.
    :)

14. Najbolji predlog ikada! Meni bi bilo baš ekstra. :)

15. A šta, ti si mali, pa ne umeš da se igraš? :)))... sinak, ako ćeš ozbiljne stvari, traži tamo one "hari krišna" forume, ovde je zajebancija... :)))

16. Ima i nas željnih diskusija, jebiga. :)

17. Nije. Dosadno mi je u stvarnom zivotu ,zato i dolazim na forum. :))

18. Meni je na forumu keva.
    Problem je što ljudi očekuju da ih neko animira, a sami se ne trude da budu zanimljivi ili ne daj bože duhoviti.
    I onda kreće kuknjava.
    Inače, slažem se sa Marom da su uši dobra ideja.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.