Вукајлијашка исповедаоница

1. Traktor, jel ti to nešto na moj račun?

2. Jok bre covece, nasmejao se na moju vickastu aluziju na stihove pesme "Space odity" od Dejvida Bouvija ;)

3. Ja sam se samom sebi smejao za one dve gluposti koje sam napravio, ali vređam se na sprdanje sa mojom autobiografijom, jer sam zaista velike napore uložio u njeno pisanje i ulažem ih i dalje. Dovoljno je reći samo to da sam do sada za tri godine napisao oko 700 strana i da još uvek ne znam do kada ću je pisati.

4. И објавио си најбоље делове на Вукајлији и сада су они Каизеново власништво. Типичан почетак приче о крађи идентитета.

5. Ne nikako. Najbolji delovi u mojoj autobiografiji su "sastavi", a koliko mi je poznato oni nisu predviđeni za ovaj sajt zato što nisu definicije i previše su dugački. Osim toga, njih za sada držim u tajnosti i objavljujem samo ono što mislim da može svako da pročita, a kao što sam već naveo, pre objavljivanja delimično promenim i tekst da se dobije "čista" definicija, tako da su moja autorska prava kao pisca i dalje u potpunosti zaštićena.

6. Овако, ред је да прозборим коју. Као прво, једаред док још беше слика на сајту уз моју дефиницију у трци за деф дана била је деф. Simpatija. Иако ми се наведена дефиниција свидела, и заслужила је да буде деф дана, ја сам из личне злобе, похлепе за маглом, неурачунљивости проузроковане нејебицом, или ко зна чега већ, исфорсирао своју крш дефиницију још једном сликом голе женске, и тако ујебао ову бољу. Сада то не бих урадио, и тада сам се сам себи гадио, али опет биле су ми тада неки изазов дефиниције дана, јер сам био нови члан.

Када исчитавам профил својих омиљених аутора, понекад доделим плус и дефиницијама које су тши.

Изрокао сам неколико паметних хејтова аутору ckavu, јер ми иде на курац.

Е да, кад дођем кући пијан, редом лупам минусе на све новообјављене дефиниције, па се уз то још и церекам као ментол. Јбг, пијана будала.

7. Е да, кад дођем кући пијан, редом лупам минусе на све новообјављене дефиниције, па се уз то још и церекам као ментол.

hahahhahahaahah super

8. Nekoliko sitnih ispada, vezanih uglavnom za druge autore.
    Javno ponizio autora pod nickom Javio, zbog jednog veoma glupog komentara koji je ostavio na neku definiciju. Javio se kasnije javio da nije najbolje razumeo i izvinio se zbog minusa, a mene naterao da se pokajem zbog toga što sam ga ponizio. Pošto je on tad bio relativno nov, mislio sam da pripada talasu nadošlih retard-klinaca, zato sam tako i reagovao. Ne da nije klinac, nego je otac troje klinaca i jedan od top ten pozitivaca na ovom sajtu.

Takođe sam javno napušio JTU-a zbog čega sam se tkđ. pokajao, jer sam shvatio da njega ne vredi napušavati. :)

Volim da karam u bulju one koji vole da se prave pametni, i koji non-stop udaraju kontru svim važećim pravilima i standardima.
    Koliko god se trudio da zagotivim "autora" pod imenom En Dotter, nikako mi ne ide. Svrha njegovog bitisanja na ovom sajtu je spamovanje foruma, prosipanje pameti i nepisanje definicija. Duvaj ga Dotteru, još uvek te hejtujem, a ne želim to. Učini nešto čoveče. :)
    EDIT: e uspeo sam da zgotivim Dotera :)

Ubedljivo najveći animozitet imam prema autoru KoljiVodaVri. Toliko zlobe u jednom autoru ne videh dosad ovde. Narokao sam mu desetinu minuseva zbog jednog zlog komentara na nekom posteru. Naravno sačekao sam minut između svakog minusa. :)

Iako nikad nisam imao ni najmanji kontakt sa Lopatom111, ne mogu da svarim lika ni uz pomoć sode-bikarbone. Ne mogu da shvatim da neko ko je skoro 3 godine aktivan na ovom sajtu ima samo 97 komentara na tuđe definicije??? Lik dođe izdrka se sa nekom definicijom, a druge ne jebe 5%. Meni se to gadi, iako sam mu plusirao svaku def. koju sam pročitao.

I da, strašno mi ide na kurac što na ovom sajtu svi koriste reč SPEM, jebala vas ona. Kaže se SPAM. Verovatno će neki pametnjaković sada da mi kaže da se to na engleskom čita spem, ali ovo je JEDINI srpski sajt na kome se spam govori spem.

Eto, tol'ko za sad, ima toga još. :)

9. Kaze se spem.

Hahahahahahahahha, Džero maaanijače!

10. Kaze se spem.

E, ako je tako, onda OK...

11. Iako nikad nisam imao ni najmanji kontakt sa Lopatom111, ne mogu da svarim lika ni uz pomoć sode-bikarbone. Ne mogu da shvatim da neko ko je skoro 3 godine aktivan na ovom sajtu ima samo 97 komentara na tuđe definicije??? Lik dođe izdrka se sa nekom definicijom, a druge ne jebe 5%. Meni se to gadi, iako sam mu plusirao svaku def. koju sam pročitao.

Можда има однос подељених оцена 25000/10000, а једноставно га заболе да оставља непотребне коментаре типа "+" или "браво".

12. Можда има однос подељених оцена 25000/10000, а једноставно га заболе да оставља непотребне коментаре типа "+" или "браво".

Suviše je pametan da bi ostavljao te retard komentare. 3 godine je cifra.
    On jednostavo ne čita druge definicije. To govori o njegovom odnosu prema ovom sajtu.

13. Е а кад смо већ код тих оцењених дефиниција и то, шта мислите о томе да отворимо тему па да свако напише колико је оценио до сад, чисто да се зна? :)

14. lopata ocenio oko 2500. S obzirom otkad je na sajtu, to je pičkin dim.

15. 2500, човечееее, мало за неког ко је овде скоро 3 године...

16. А и гледам му мало коментаре, отпада доста на његове дефке.

Ал, реално, небитно, плодан је аутор. :)

17. moj jedini greh je sto sam sa jednog duplog vređao talentovano glupog mada slozicete se to i nije neki greh mada lazem da mi je jedini imam jedan dupli za postere

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.