Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Обриши овај пост, ово није грех ово је за шурнаест пива од мене.
Шта би са оним силним уговореним тучама од пре пар страна? 'Оће бидне ишта од тога?
ako bude treba nam kladionicaraska tema i neko ko radi u kladionici da uradi kvote
Nema ništa od šorke.Ali može neka pijanka da se organizuje, nemam ništa protiv.
Inače nemam ništa novo da prijavim, a i ako budem imao, šta vas boli ćošak za to.
On jednostavo ne čita druge definicije. To govori o njegovom odnosu prema ovom sajtu.
Kakav odnos bre , o cemu ti pricas covece , cujes li ti sebe?Govorimo o jebenom sajtu ,o internetu o slovima na ekranu ,a ti pricas o nekom odnosu?
Sta te boli kurac sta on radi ,covek je veca legenda nego sto cemo mi ikada biti.
Kada budeš skapirao o čemu pričam moći ćeš sebe da nazoveš pravim Vukajlijašem.
Ooooo Bože, još jedan vizionar, koji je otkrio da život ne postoji samo u sajber obliku i koji je došao da nam prenese mudrosti iz trodimenzionalnog sveta.
Ne moraš. Mi smo ovde veoma zadrti i emotivno nestabilni i teško da ćeš nas promeniti... mnogo ćeš se izujati, a malo meda ćeš dati.
Bolje se ti vrati svojim šetnjama, izlascima i ljubavisanjima, a nas otpisane nolajfere ostavi da dalje, na miru, trunemo u ozračenom paklu koji nas okružuje.
Ming, ako si mu rekao :)
Skapacemo
uhhh, ako krenem sa nabrajanjem nestasluka...svi ima mnogo da se cudimo
stavite mi glavu na panj, nista necu priznati...hahaha...:)))
covek je tito za sve nas... :D
nagovaram cimera da pise gluposti na cetu pa mu se posle smejem iza ledja
Ponekad kad me mrzi da čitam definicije ja lupim gomilu pluseva pa ih čitam kasnije.
Inspiraciju dobijam samo u WCu, ne znam zašto, možda zbog toga ič ne valjaju definicije...
Autoru Cepam Atome uvek dam + ali ne pročitam definiciju odmah, ostane sačuvana u ocenjenim definicijama pa čitam mnogo kasnije.
Hejtovao sam par autora, ne sećam se nickova, ali jedan od njih je i nix95, njega bih hejtovao i opet, i opet, i opet i opet i opet i opet i opet sve dok ne popijem doživotni ban.
Imam dupli koji sam napravio dok sam bio pod banom, izbegavao sam ocenjivanje definicija i postera al' omaklo mi se par komada.
Lupam minus na svaki "znaju zašto" poster, i ne kajem se ni malo.
Na nekim posterima ignorišem komentar, ocenim sliku.
Kada sam se registrovao srao sam na forumu i glumio idiota, kajem se.
Na postere o Kecmanu, Žigiću, Teodosiću ili bilo kom aktuelnom u tom trenutku sam dao -, doduše ima i par izuzetaka, ne kajem se i sve dok ne budem odustao od ovoga radiću isto.
Ponekad, kad sam iznerviram i idem okolo i lupim - iako mi se svidi definicija.
Ideju za definiciju "Rak štapići" sam ukrao iz jednog filma, obrisao sam je jer sam imao grižu savesti, a i loš skor je bio pa je obrisana.
Ideju za definiciju "K'o posrana" sam takođe ukrao, doduše ovo je bilo od mog prijatelja iz Crne Gore, obrisana je iz istih razloga kao i prethodna.
Hejtovao sam autora GORILLAZ jer me nervira.
Lajkovao sam Melkijadesa, Džimija, Abraxusa i još par autora, bilo mi je dosadno ali sam pročitao većinu tih definicija.
Evo sad ovde serem puno. I ne mogu da se setim ničega više.
Ishejtovao sam autora Ognjetinu, pre par dana, kad mi je nesto bio los dan, a on mi rekao "japanac", i to, onako, prilicno amaterski, nisam ni gledao koliko sekundi je proslo, vec je imao 20 i kusur minusa and counting. Ne kajem se nesto posebno, voleo bih stavise da su me modovi provalili i nalepili Hejter nalepnicu, bas bi mi lepo legla tada :).
Kada sam bio mali, ujeo me je konj za glavu.
XelA
Kakva slucajnost da bas naletim na ovaj post, a retko ulazim na ovaj forum,i vukajliju sve redje, no drago mi je sto sam video.
Nikada do sada nisam hejtovao nekoga jer me mrzelo da to radim,i nije mi bila neka fora, ali tebi sam vala sa zadovoljstvom vratio uzlugu.
Jedino korisno sto sam naucio na vukajliji je da je paradajz u stvari voce. Ili sam to procitao u novinama?
Kakva slucajnost da bas naletim na ovaj post, a retko ulazim na ovaj forum,i vukajliju sve redje, no drago mi je sto sam video.
Nikada do sada nisam hejtovao nekoga jer me mrzelo da to radim,i nije mi bila neka fora, ali tebi sam vala sa zadovoljstvom vratio uzlugu.
Ok, milo za drago :)
Mislim da imam upalu pluca.
Pesimizam ili negativizam je mračno shvaćanje i gledanje svijeta oko sebe. To je filozofsko učenje po kojem je ovaj svijet i sve u njemu najgore što može biti, sva stvarnost nevrijedna i besmislena, poricanje volje za život, predavanje rezignaciji ili hrabrosti bez iluzija. U filozofiji je tipičan predstavnik pesimizma Arthur Schopenhauer, u poeziji George Gordon Byron.
trajni kelte
Razmisljam ozbiljno da napravim jedno 2000 duplih naloga da dam remorkerovoj babi minuse, ne mogu da je gledam vise prvu, pucam od ljubomore
pre 7 sati
Razmisljam ozbiljno da napravim jedno 2000 duplih naloga da dam remorkerovoj babi minuse, ne mogu da je gledam vise prvu, pucam od ljubomore
Podrzavam te :)