Вукајлијашка исповедаоница

1. Nocu odlazim do frizide ra na prstima, i tiho, u mraku, jedem pekmez od belih tresanja.

2. Ne gotivim blek hola,meni se cini da svaki njegov post ima pozadinsku sliku kurcine koja ti govori "blajvaj mi ga,ja sam moderator".

Takodje.

3. Не дирајте блекчугу бре, па шта и да има позадинску слику курчине. Откад је курац ружна ствар?!

Ја бих да се покајем за ово:
    http://i52.tinypic.com/2vcdkia.png

Ето, тако се мало понекад издркавам, ал' не с лошом намером.

4. Smarko mi je namjestio bananu, ali ja vjerujem u karmu :)

5. Планирам већ дуго да отворим масу(кад кажем масу,мислим баш МАСУ) дуплих налога са именима јавних личности, домаћих, страних, реалних, виртуелних, анимираних... У свим могућим и немогућим варијантама са тачкама, размацима, доњим цртама, пичкаматеринама и онда кад сај достигне за 3-4 године јебену популарност и кад буду новајлије хтеле неко звучно и духовито име, ја бих онда направио лицитацију за сваки налог. Нешто као ситуација са "лепим бројевима" на самим почецима мобилне телефоније у нас. Контам да бих могао да зарадим на тим дуплим налозима више него Каизен продајом сајта.

6. dane prodajem bibera kolko daješ

7. Smarko mi je namjestio bananu, ali ja vjerujem u karmu :)

Rekao si mi da sam homoseksualac ali slengom :) Evo javno ti se izvinjavam i pošto je ovo ispovedaonica kajem se što sam to uradio, bio sam nešto sjeban, ali svakako je zaslužen ban, mada ga ne bi dobio da sam ćutao :)

8. Мени су једном избрисали дефку, зато што је била превише коришћена тема. Осећам се тако прљаво. :)

9. Ja sam jednu definiciju prekopirao sa groblja - i prošla je izvanredno! :D

10. Sinoć sam jeo pljeskavicu bez luka. Koji sam dukatlija.

11. ШШШШ, немам појма. Немам дуплих налога јер ми је мрско да правим још један мејл. Постоји само један аутор којег органски не подносим, а то је мој комшија. Ни не читам, аутоматски му лупам минусе на све дефке, јер се прави паметан и слуша Рибљу Чорбу (и мисли да зна да игра фудбал). Даље, морам признати да се у вукајлијашком слислу ложим на Блекија, и да сам му дала минус на свега једну или две дефиниције. Не пишем дефке јер нисам креативна у том смислу, а и кад напишем, обришем. Даље, не волим оног што цепа атоме, али му никад нисам дала минус јер ми делује ко неки доктор наука. Волим Дулета345 :) И малолетна сам, да.

12. Е да, никад не дајем минусе породичним људима и маторцима, некако ми је жао :)

13. Procitam definiciju a zaboravim da je ocjenim u 70% slucajeva

14. Ja imam tri dupla naloga, od kojih jedan koristim da se osvetim jednom članu. Taj član je jedno takvo đubre belosvetsko balavo odvratno i trebaće mi jedno dvadeset godina da mu pakostim dok se ne osvetim totalno. Mrzim ga i iskreno želim da crkne!
    Sa duplim nalozima sam ulazila u čarke sa svojim neprijateljima i napušavala ih na finjaka. Jednog člana sam pritom uspela da dovedem do ludila jer sam se prvi dan svađala sa njim sa duplog, a drugi dan sa svog. Smejala sam se dok se gubio i pretio dva dana uzastopce.
    Sa nekih od svojih naloga sam ocenjivala svoje defke s tim što sam pravila balans između pluseva i minuseva da anuliram. Konkretno su mi bili potrebni plusevi za neke defke da bih ih progurala, a na one na koje sam imala minuseve lupala sam minuseve da anuliram. Bez Barracudinog znanja sam mu sa tih naloga davala pluseve na definicije (uz čitanje naravno jer ja jako volim da čitam njegove defke, i to se da proveriti).
    Koristim dupli nalog jednog člana koji mi je dao šifru i sa tog dulog naloga budžim svoje duple naloge (ali ne i svoj profil) i obrnuto, sa svojim duplih naloga budžim taj dupli nalog.
    Barracuda ima moju šifru i loguje se na moj nalog kad god ima priliku, takođe ja imam njegovu šifru i logujem se na njegov nalog. Jedan drugog plusiramo uvek, naravno uz prethodno čitanje defke jer se naša veza zasniva na konstantnom upoznavanju i čitanje defki je jedan vid upoznavanja.
    Sa Barracudinog naloga sam ulazila u rasprave sa članovima koji su njegovi neprijatelji i uspela sam da im zapušim usta.
    Namerno sam sinoć trolovala na četu i mara munja i Jana su se primile na to, bile su na ivici da me ispičkaraju. Indirektno sam prozivala članove u svojim definicijama i oni su to uvek znali, te definicije su imale izrazito pozitivan skor. Hejtovala sam dva člana. Prvog zato što me je baš nervirao i vređao na četu i tad sam bila tek registrovana, a drugog zato što su mu definicije zaista bile zešće sranje i zaslužile su minus. Za ostale moje grehove se sve zna. Imam samo još jedan greh koji ovde neću okajati, taj ću da zadržim za sebe.

15. Ja sam bre za sve vas cveće.

16. Koristim dupli nalog jednog člana koji mi je dao šifru i sa tog dulog naloga budžim svoje duple naloge (ali ne i svoj profil) i obrnuto, sa svojim duplih naloga budžim taj dupli nalog.

Al je ovo zamrseno!

17. Koristim dupli nalog jednog člana koji mi je dao šifru i sa tog dulog naloga budžim svoje duple naloge (ali ne i svoj profil) i obrnuto, sa svojim duplih naloga budžim taj dupli nalog.

Ne vređaj mi majku

18. ja sam jednom pljunuo ruzmarinu u sok kad me zajebavao u šoder listi.

19. Ууу, ал ћу овде да се отворим вечерас... До сад нисам... Брате, ал' ће да падне банана. :))
    Али тек вечерас...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.