U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Jadno je, ljudi. Prestanite, 'lebac vam budjav....
Пуфнице, ја стварно не волем рибу без 'леба.
Све се може решити на насилан начин.
Urose, sjajno radis svoj posao, nema sta.
Ah, da, http://vukajlija.com/zabava/posteri/34774.
Само предлажем, насиље је увек занимљиво.
trosarina, trosarina, trosarina!!!!
oče grešio sam ja sam dupli nalog.
i jos ako je u blatu UFFF
Urose da si sad lepo sve izgrdio i kaznio! :D Evo ja sam danas bila zla, nisam ustala nekom napaljenom dedi u busu! Sram se bilo! Treba me kazniti!
Оче, грешила сам, готивим Уроша.
Oče ja mislim da su nekima vrane popile... sok jer su bledi.
Ми смо мазохисти, кажу неки.
Исповедам једно крштење за опроштење грехова.
Тешки су то греси... Нек вам је са срећом.
brale priznaj ciji si dupli i bice ti oprosteno(ne boj se ima da posaljem gnev boziji na modove ako te banuju)
crna bo oprosteno ti je
vejverin slazem se
Pošto su ovde već svi iskreni, ajd lepo nek prizna ko mi se stalno loguje u profil.
Izlogovao sam se pre 5 dana i nisam se logovao od tad a na profilu mi je bilo 3-4 logovanja za to vreme, sad je, pre nego što sam se ulogovao, pisalo poslednja aktivnost "pre 18 sati".
Odjava.
ekspo milan tarot ti je provalio šifru i on ti se loguje
Исповедам се.
Мислим да Рушка Јакић посећује наш сајт у облику дотичне ауторке, чији ник не смем да откривам, јер и овако има превише фанова.
Oče, gotivila sam Džimija na 28min. Hoću li goreti?????
Оче не могу да издржим притисак, откако сам постао део особља, мучи ме питање, да ли је овај сајт претња по цркву, а и светски поредак генерално?