Вукајлијашка исповедаоница

1. Urose jeste al kako kaze amfilohije stici ce bič božiji
    http://www.youtube.com/watch?v=YqB0uHfI-W4

2. Ovo je ispovedaonica, ne chat. Ja zelim da ispovedim da mi je Milan Tarot komsija.

3. Oče, da li ću ja goreti u paklu zbog mog postera http://vukajlija.com/zabava/posteri/25340 ?

4. Oce, ja osecam poziv gledajuci ove gresnike. Zelim da se zamonasim i sluzim Bogu, treba mu pomoc da pomogne ovol'kima. Da li imam tvoj blagoslov?

5. Imas energija
    Marko po danteu ti bi trebalo da ides u 6 krug al bi te ja poslao u deveti

6. Оче, да ли је грех што сад слушам Нервозног Поштара? Мислим миксованије хеви метала и народњачког стила појања мора да није по црквеним канонима а ни богоугодно.

7. Oče, jel ima neka banja sa svetom vodicom, da idem malo na terapiju? :D

Ja evo da se ispovedim. Nemam duple naloge, ne hejtujem nikog, ali sam nekoliko puta upala u iskušenje da krenem da se svađam po forumu, iako sam rekla sebi da to nikad neću raditi jer poštujem staru dobru devizu "Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded".

I nemam više inspiracije za pisanje definicija, a i za čitanje mi opada interesovanje.

Ima li pomoći?

8. Dankane ne boj se neces u pakao al moras jednom nedeljno da izgovoris ovu molitvu
    http://www.svetosavlje.org/molitve/index.php?mlId=141&akcija=prikazi&kt=9
    Uroše ja nisam cuo za to
    supergirl ima u Manastiru Zlatenac kod Svilajnca

9. Е ај и ја да напишем нешто озбиљно... Јебени сајт, са друге стране јебене сличице ал опет, ај да напишем.

Поглавље прво: МОДОВИ

Иде ми на курац већина модова. Први од свих је Блек холе... Још од вајкада, пре него што сам уопште дошао на сајт, и кад сам први пут био.
    Џими, човека не могу никако да сконтам, шта глумата... зајебаног лика, нема ни везе, иде ми на курац.
    Мали прст због приче других аутора склопио причу па оформио мишљење да ми и он иде на курац.
    Келт, обрисао ми прву дефиницију која је имала потенцијал да разбије после ми дао глуп разлог за брисање, од тад ми иде на курац.
    Пеки д мод, човек ми ишао на курац још одавно, сад је то веома јаче зато што од кад је мод почео да трипује да је уфатио бога за тестис.
    Луллабу је ок мада се променила од кад је мод и мало ме то нервира.
    Сурови, његов брат је нуклеарни рат, и он је мени овде вр' мод... нема човека нигде не улази у никакве расправе, ради човек свој посао.
    Урош, све похвале, од кад је модератор још више га поштујем.
    МаријанаП, човече риба нашпише плагијат и стави га на ону јебену страну! Па добро мајка му стара. Иде ми на курац
    Ивана, не знам је! Ништа
    Шива, контам трипује да је вр' риба, иде ми на курац... можда грешим
    Литијум, добар лик...
    Чеву, све похвале
    Нож, поштујем, веома пријатно чељаде.
    Корлеоне за крај, у рангу је Суровог.. Готивим тог лика

Поглавље Друго. АУТОРИ

Пар њих ми иду на курац али углавном су сви океј....

Ови први би били: Ен дотер, Тулумбаћ, Гамби, Визард, Френки, Стивен...
    Неки су ми ишли ал сам променио мишљење... То је Страја!
    Има пун курац аутора које готивим што због начина дефинисања што због начина понашања на сајту, вероватно ћу успети све да их набројим.

Прво, али прво место деле Аксен и Ништа. За њима иду Неки небитан лик, Цакана, Пуфна, Данкан, Хрњау, СМАРКО (Био сам убеђен да сам те написао),Предражињо, Уна., Даркман, Енергија, Јавио, Елек, Млата, Хипхоза, Домина, Мулуца, Експо (био је цар ал се после продао). Комерцијални предах

Не у том рангу ал ми веома куљ кад куцам са њима и кад читам редове које они напишу има још афтора... Мара Муња, Црна Бо, њен момчић Канаме, Мешја, Сељак Весељак, Лемаја, Мила, ВанГога, НатНат... Сањичица :).... Готивим оног малог Енемија!

Поглавље треће: ДЕФИНИЦИЈЕ

Дајем минус на одабране дефиниције осим на сленг који је тамо. Не зато што ја као мрзим све што није сленг или обрнуто, већ зато што једноставно на сленг не могу да дам минус... Остале би плус добиле да их сретнем негде другде... Јеби га, моје мишљење да тако треба, неће нико умрети због мог минуса.
    Сленг ПЛАШ! Дам плус после наслова па је онда оцењену читам..

Да свршавам док читам дефиниције неких аутора... И то више пута, што би се рекло ланчано свршим!

Много сам нарцисоидан па зато идем по сајту и причам како сам ја вр' квалитетан аутор, јеби га можда није у реду да то радим, ал шта ћу кад јебем кеве како дефинишем.

Поглавље Четврто: КРАЈ

Ето, искењах се мало, Једно 25 минута сам на ово изгубио... Не знам зашто... ал ми дошло! И немој да мислите да сам Кајзена заборавио... што се њега тиче већ сам овде писао!

10. Дала сам фејзбукМанијаку минус на најпопуларнију дефиницију јер је овде написао роман, па да се научи мало.

11. Pošto nije vidio

Ja ću sad da hejtujem Manijaka jer me nije niđe pomenuo, znači, dobro je Ekspo rekao, bio je dobar lik, a onda se prodao. Drš' se sad buahahaha (evil look)

12. Sad ću da razmislim o hejtu... Ajde pošto si velikim slovima napisao, možda ti i oprostim :))

13. То :) мојне мојне само да ме хејтујеш :))

14. evo neću, biću dobar :)

15. Manijače mislim da previše vremena provodiš ovde kad znaš sve žive autore i moderatore i sve njihove karakteristike. Ja bih tebe postavio za moda jer izgleda poseduješ zavidno znanje o Vukajliji i Vukajlijašima. Svašta sam saznao iz tvog "romana". Npr. nisam znao da je Uroš moderator!

16. Слагала сам да сам фезбуМанијаку дала минус на најпопуларнију дефиницију да га изложим мало :))

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.