Вукајлијашка исповедаоница

1. С тим да ми се већина његових дефки допала,ал сам му зато доскочио са дуплог профила. Углавном сам цепао минусе на оне кратке,како би испало да сам брзо прочитао.

2. Углавном сам цепао минусе на оне кратке,како би испало да сам брзо прочитао.

Iskusno.

3. Napucao sam Surovog sa 80 - tak minusa jer mi je 3x brisao istu definiciju zbog zareza.
    Izvini Surovi bilo u trenutku besa.

4. Ahahaha, kakva tema.

Moji lajkerski gresi:
    Pomogao sam jednom liku kog lično poznajem da dobije jednu definiciju dana, to nikad nisam radio, ali kad sam video kakvo je okrutno reklamiranje uradio njegov konkurent, a ja kao iskusniji bar autor, reko sam čoveku da ću ja to da sredim. Lepo sam otišo u svoje definicije koje sam postavio još u prvim danima sajta i dodao na svaku po jednu sliku i tako deset slika. Nisam bio sumnjiv jer nisam bio u trci za defku dana, a stavljajući tako slike izgurao sam ono okrutno konkurentsko reklamiranje sa linije slika koja sad ne postoji i definicija ovog lika je pobedila. Mnogo mi je bilo drago.
    Onda lajkujem mnoge, ali uvek čitam sve.
    Moji hejterski gresi:
    Sa mnogim ljudima imam dobru konverzaciju, ali uvalim tako po neki minus energiji, banu, džimiju, voji i slično, jer ne mogu stvarno nekad da dam plus, al to je baš retko.
    Imam pik na medicusa još od neke moje i njegove glupe rasprave.
    Imam pik na JTUa još od kad mu je pobedila govnjiva defka Izlasci, zezanje, ludnica za defku dana koja je sad na groblju.
    Imam pik na virusa15, usrao mi sneška jednim komentarom.
    Imam pik na nekog janpija, koji je osećam nečiji dupli nalog.
    I imam pik na malog prsta, malo sam ga ogovarao s Dankanom, al mislim da sam pomogao u nekom smirivanju situacije, ali mislim da ta situacije između njih dvojice se i nije smirila, ali me više i ne zanima nešto.

Da se razumemo, svi ovi autori, na koje imam tzv. pik su totalno realno ocenjeni od mene, retko kad im dam minus.

Mrzim vas sve s duplim nalozima. Jer mislim da svako ko ima dupli, da oće da podjebava nekog s kojim je dobar preko glavnog naloga.
    E da smarao me sevast, više ne. Naravno i njemu dajem realne ocene.

Mislim da je Surovi Kaizen. Kad sam pročitao njegov post ovde, još sam uvereniji.

Nikad nikog nisam hejtovo ni lajkovo, uglavnom to je to.

Lupio sam minuse Džimiju i Vlajku na neke dobre definicije,

Oprošteno :) ma svi su to radili, i ja :)

Е, да, с друге стране, двапут сам одбановао пре времена ауторе који су ми готивни, а неки други мод их је бановао.

Mene! :)

A što se tiče plagijatorstva...pišem uglavnom defke iz nekog naroda oko mene, šta čujem i modifikujem, i na profilu mi piše da sam uzeo neke misli od Bože i Klinčara. Toliko...

I kajem se što nikad ne gledam pretragu kad definišem, jer sam 90% siguran da sam original :)

Reklama i uvaljivanje minusa konkurenciji mi ide na dušu, naravno...

Tolko. I da, zabole me što neki misle da smaram sa južnim defkama :)

5. Mnogo mi se svidja Džimijevo poredjenje Sevastovih definicija sa tekstovima EKV-a.

6. @nadimam se: ma ok je, samo ne verujem kolika si lobanja pa i dalje nisi hteo da ispraviš....

7. Mislim da je Surovi Kaizen. Kad sam pročitao njegov post ovde, još sam uvereniji.

Ma daj, na osnovu čega ovo baziraš?

8. Ma daj, na osnovu čega ovo baziraš?

Na osnovu nikakvih dokaza. Moje neko mišljenje od skora.

Bunch of nonsense :)

9. E pade mi na pamet sad: Dzimi, zar nisi rekao da nece biti sankcija za ono sto se napise ovde? Lejdi Jovana je ovde pickarala moderatore i zbog toga je banovana.

Treba li da pazim sta govorim ovde ipak?

10. Неће бити санкција за признања, као што и није било. Али једно су признања, а друго је пичкарање других људи. Треба имати меру. Овде има и мале деце и трудница.

11. ja sam dao minus na svaku kajzenovu definiciju mnogo su glupe.... osim one za majstora! A i mrzim to da ako si glavni baja svi te ljube u guzicu

12. Volim da definiciji kojoj dam minus nakacim i ono "za brisanje" i ako definicija i nije za brisanje nego ja imam takav trip. U zadnje vreme krene ruka, kao da imam neki opsesivno-kompulsivni poremecaj ali predjem na drugu i zaboravim.
    Na pocetku sam cepio 10-15 minusa jednoj autorki ne mogu da se setim kojoj jer mi je uvredio jedan komentar.Nesto tipa da sam jednu definiciju prepisao iz neke knjige, a nisam Snezane mi moje, i onda su svi citali taj komentar i lupali minuse na tu defku. Mene kao nooba to je jako pogodilo. Nikad nisam imao dupli i ovaj mi je mnogo, a da ima par ljudi kojima dam + omiljno bez citanja kad im je defka u trci za defku dana. I to bi bilo to.

13. a da ima par ljudi kojima dam + omiljno bez citanja kad im je defka u trci za defku dana.

jes da je konj u HDD rezoluciji ali je ovo tacno :D

14. Mislim da je Surovi Kaizen. Kad sam pročitao njegov post ovde, još sam uvereniji.

hahaha, ovo je i meni prošlo kroz glavu

15. kad me neko iznervira realno mu ocjenim par definicija, obicno budu minusi....i meni se cini da je surovi kajzen :)

16. surovi kajzen

nije.pouzdani izvor.

17. Више не дајем плусеве јер сам изгубио осећај за хумор овде. Деси се један у 508405 дефиниција, али радо дам минус на све што оценим да није да се не оцени... Увек сам био "хејтер", али сад сам стварно. Ај нек ми неко да једно 10 дефиниција да дам који плус...

18. Дај бре немој ме мучити... има да делим минусе по дифолту када видим колике су...

19. Дотере, дај и мени неки плус, кад већ имаш времена за доколицу. :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.