Вукајлијашка исповедаоница

1. Ош да читам дефиниције или само да частим? Пажљиво бирај.

2. Читај, па части.

3. Џими, додај ми ону бочицу да субијем. Дао сам ти један пљус и сморио сам се ко пловак. Одо да поделим једно 20-100 минуса да се орасположим...

4. ovako
    vreme je da i ja priznam moje grehe
    Na cetu sam manje vise odvratna prema masi ljudi koju ne poznajem. Razlog ni sama ne znam. Na kraju ce se moj bezobrazluk meni olupati o glavu.
    Kad sam dosla na vuku przirala sam moda malog prsta zato sto sam tripovala da mi je on obrisao jednu defku. Ispostavilo se da je drugi mod. E sad njega prezirem! :)
    Volim blek holu da sibnem minus na defku. Zasto to volim bog me ubio ali mi nekako slatko.
    Bila sam nevaljala prema gambiju iz ciste dosade. Slatko mi je kad se gica. Podseca me na Vesnu Vukelic Vendi kad pise.
    Takodje mi je zanimljiv En Doter. Ponekad mi se cini da nema ich smisla za humor. Zato volim ponekad i sa njim da se kucam na forumu. Drzi me ozbiljnom.
    Nikad nisam hejtovala nikog to me tako smara.
    Volim zokija da zezam sto je pilicar. I generalno on je najjaci bensedin ovde uspavljuje me. Zato sam ga nekad previse grubo zekila ali naravno pokvareno da ne bi dobila ban.
    Banovana sam 3 puta.
    Nijedan ban nisam zasluzila
    Volim da navatam ljude koji su mi dragi na cetu i onda tako guram to kuckanje da ostatak koji nema pojma o cemu se prica vrlo brzo odlazi sa ceta. E zbog toga se malko kajem.
    Kad sam u PMS volim da se svadjam samo sa jednim. Ali njega volim. Tako da mi je oprosteno.
    Volim da odredjene pripadnike mod tima posmatram kako se na cetu busaju u prsa. I to podpomazem. Slatki su mi.
    to je to za danas.

5. En Dotter nema smisla za humor jer radi u obezbeđenju, razumi ga Jano dušo!

6. Не ради већ дуго ал ајд.

7. Volim da gledam "Bisere" Vanje Bulića. Eto.

8. ja drkam po parketu pa razmazem carapama. sinoc sam se skinuo go ispred velikog ogledala pa sam gledao kako mi se cmar otvara kad prdnem. imam 2 prekrivaca za krevet u sobi ali na jednom ostaju tragovi od sperme pa je keva prestala da ga stavlja na krevet. pisam po tepihu redovno jer me mrzi da odem do wc, a imam problema sa besikom. pisam u kadu ali mi curi pa se vec stvorila neka budj na plocicama.

9. Ne znam zasto, bojim se Surovog.

Али, али... Сурови је таква мица!
    Он се само курчи на интернету да је суров. :)

10. Хм, па овако...никад не лупам минусе пре него што прочитам дефку јер ми је греота да то радим, али лупам минусе и лупам за брисање на лоше дефке...некад пожелим да хејтујем поједине особе, али се све сведе на пар минуса јербо не волим да лупам минусе на ок дефке...такође некад чврсто решим да хејтујем па ме то смори или заборавима да сам решила и тако....истина, појединим ауторима лупим плус и тамо где можда не заслуже, али авај шта ћу кад их највише готивим на сајту. Имам 3 дупла налога. Један само свој, а два делим са још једном особом. Нисам нешто активна преко њих, више волим свој прави профил, занимљивије је. :)
    Од модова највише готивим Корлеонеа, Џимија (за њега једино немам неки разлог зашто га готивим, јбг. једноставно си ми профи, нем појма), МаријануП и евентуално Шиву....остали су ми нако....
    ретко кад сам на чету али кад одем понекад подјебавам људе..не у смислу да сам дрска или да их стварно нешто газим, него онако лупам нешто.
    Не слажем се са одређеном групом људи на сајту и понекад се трудим да их максимално избегавам, једноставно не желим да се циганишем.
    Волим да спамујем дефке. Зараза невиђена кад кренеш.
    Понекад многим ауторима ако им је популарност, лупам, 1298 дам два поена да бих им заокружила број...:)))
    Често одлучим да прочитам све дефке неког аутора, али никад му не оценим све дефке...има времена, биће и тога, битно да ја прочитам.
    Често ускачем у раправе кад су у њима учесници аутори које готивим, наравно да би их бранила. Можда ми је то донело неколико људи који ме не варе баш али шта је ту је.
    Ето...сад могу мирно да спавам без бриге да ће ме страшни змај појести.

11. Понекад многим ауторима ако им је популарност, лупам, 1298 дам два поена да бих им заокружила број...:)))

Opsesivno-kompulsivni poremećaj, a? :D

A je l' im tako i smanjuješ popularnost? :)

12. Зипа није да не дођем у искушење кад неко има рецимо 5001 да му не рокнем минус негде, алиииии некако се контролишем, мада ништа не гарантујем да ће тако и остати. ;)))

13. Е да... Ово дете не подносим и ретко се уздржавам да му не контрирам како бих га изнервирао.

14. I ja ga ne podnosim. :)

15. И ја исто. До јаја, има нас. :)))

16. svakog dana pod"autori" ukucam super marko da se smejem malo na komentare:)

17. Neizlečivi romantik, koji se uvek pita gde je pogrešio. Zaljubljive prirode, nestalne naravi. Retko dajem minuse, više volim da komentarišem sa ženama :), izuzetak je Javio, on je skroz gotivan. :D

PVT izbegavam da pišem, mada imam nekoliko PVT dopisa :)

Na vuki totalno inkognito, ne bih voleo da neko zna iz realnog sveta da sam ovde :) ; u tom slučaju bi defke možda bile sa malo većom dozom rezerve.

18. Obrijao juce jaja, pa svrbucka. Ne vjerujem da nekog zanima, al' nikad se ne zna, pa reko' da podjelim s vama.

19. Мене занима, нестрпљиво сам ишчекивао резултате бријања, дубоко у себи надајући се некој катастрофи. :)

20. Ja sam iskreno želeo da promeni nick u facabezjajcaa. :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.