Вукајлијашка исповедаоница

1. Fejze, možeš ti da napraviš 48 duplih...ma 480....Straja će uvek imati jedan više...:)

То стоји.

2. evo ako ti nešto znači ja ću te lajkujem sa svih profila...fino, kulturno, polako da ne kažu da sam te lajkovao....pročitam svaku i plusiram...:)

i onako pišeš najbolje defke na sajtu....

3. dzimi jebo te sunce, sanjao sam te preksinoc, kako si metno definiciju na naslovnu, ja te poceh i sanjati. Bio si onako nekakav ogroman, ko krkan onaj neki, cini mi se da si imao kajlu oko vrata, tetovaze neke, bas ono krkanski. Kao nedje sam te sreo usput i neko je rekao da si ti Dzimi sa vukajlije. Probudio sam se u goloj vodi...

4. i onako pišeš najbolje defke na sajtu....

И то стоји. Него, колко се људи већ пријавило да ће да ме лајкује, ја ћу будем први за месец дана.

5. au Remac, ti si gori od mene...:)

Fejze, pale te oni...svi..ne bi me začudilo ni ja da te palim....

6. dzimi jebo te sunce, sanjao sam te preksinoc, kako si metno definiciju na naslovnu, ja te poceh i sanjati. Bio si onako nekakav ogroman, ko krkan onaj neki, cini mi se da si imao kajlu oko vrata, tetovaze neke, bas ono krkanski. Kao nedje sam te sreo usput i neko je rekao da si ti Dzimi sa vukajlije. Probudio sam se u goloj vodi...

Ау, бре... :) Дај да ти не турамо више дефке у одабране.

7. Ау, бре... :) Дај да ти не турамо више дефке у одабране.

Jos jedna i bolnice cu zaglavit aman...

8. urose nije bas toliko gej bilo...

9. Дакле у разумним границама?
    :)))

10. Ахахаха! :))

11. Ja sam sanjala da je jedna od mojih uspešnih defki otišla na naslovnu a kad sam se probudila videla sam da nije. :(

12. ma prije da je bilo nesto da oce da me istuce, da je htio da me jebe poceso bih se po supku kada sam se probudio.

13. E, Džimi, podseti me Remac sad, sanjala sam te i ja pre neko veče :)) Ali nema veze sa sajtom, došao si kao na kafu, nemam pojma :) I pričali smo o faksu, da napomenem :))

14. Џими још пар људи да пријави и добијаш посебно поглавље у сановнику.
    :)))

15. E, Džimi, podseti me Remac sad, sanjala sam te i ja pre neko veče :)) Ali nema veze sa sajtom, došao si kao na kafu, nemam pojma :) I pričali smo o faksu, da napomenem :))

Ау, бре, шта вам је, људи? :))

Кад смо већ код сањања вукајлијаша, ја сањао Предражиња пре неколико дана. Ал' добро, тај дан смо се и видели, ишли смо на фузбал. Био сам ваљда под утиском тога што ми је човек рекао да се сели у Нови Сад, па сам га сањао све у неком контексту Новог Сада.

16. jebo mater ako ne otvorim temu o ovom fenomenu, mozda se jave jos neki koji su imali slicna iskustva....

17. Ја сањао како правим млевено месо од досадних аутора па продајем исто њиховим пратиоцима.

Едит: озбиљно, добра би била тема о сновима везаним за Вуку, ако већ не постоји...

18. Uroše, ima na ktitoru, čini mi se.
    Al može i ovdje jedna da se otvori.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.