МрМун је постао мод преко везе, јер се зна са мном и још неким модовима лично. :) То је позната ствар. Боље да ангажујеш неког кога знаш, него неког непознатог од кога никад не знаш шта можеш да очекујеш. Зар није тако, Фејсе?
Хвала Лулабеј, ајд сад ја сам се потурио, па мислим да би било лепо да постанем мод... Јел смем и женском делу модова да се увлачим? Мора да питам неки ће то протумачити на неке друге начине, па да се ја одмах оградим
Dao sam po 10 lajkova troma moderatorima kao nagradu za foru - bacanje Mylyce u vis ispred KST-a. Da ih ne imenujem da ne bi bilo pogresno protumaceno, ionako je blam sto sam im dao. Ali fora je prejaka, nisam znao kako drugacije da izrazim svoje odusevljenje.
EDIT: I jednog zasluznog autora bacaca, tako da je sad manje strasno.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
МрМун је постао мод преко везе, јер се зна са мном и још неким модовима лично. :) То је позната ствар. Боље да ангажујеш неког кога знаш, него неког непознатог од кога никад не знаш шта можеш да очекујеш. Зар није тако, Фејсе?
Хвала Лулабеј, ајд сад ја сам се потурио, па мислим да би било лепо да постанем мод... Јел смем и женском делу модова да се увлачим? Мора да питам неки ће то протумачити на неке друге начине, па да се ја одмах оградим
To je taj Bg lobi, ne moš protiv toga, zato ja podržavam samo Luli.
Fejse UĐI IM DUBOKO
Opštepoznato!
Ali mrmun pušta kosu.
Naravno dube da nema luli ko bi nas tero na definicije
Mršte na čitanje
MRŠTE! Ahaha
Знаш како, боље да нешто повериш људима које знаш него неком другом, ту си скроз у праву Џимбо...
Ал тај систем је избегао Пеки д мод, лик је колико ја знам упозно сам о Кристине са сајта...
I ja ću valjda da upoznam Kristinu sutra, ali ja sam se već izjasnio da neću biti mod.
Dube, taj animozitet prema moderatorstvu ti je najsigurniji put ka moderatorstvu.
Ma jok, ja neću da budem moderator zato što bi bio najbolji u tom poslu.
лули ај ме предложи тамо... ако већ ниси, ал мислим да јеси, поготово онда кад сам фурао ник "Секси манијак"
Dube, tu si u pravu. Najbolji su definitivno nepoželjni. Svuda i uvijek.
Pa nije baš svuda i uvijek :)
Možda nije uvijek, ali jeste svugdje. Hic et ubique! :))
E ne kontam ti ovu zadnju rečenicu, nisam gimnazijalac.
Грешком сам ставио овде, убацио сам у праву тему.
A i ti si nekad bio normalan.
Dao sam po 10 lajkova troma moderatorima kao nagradu za foru - bacanje Mylyce u vis ispred KST-a. Da ih ne imenujem da ne bi bilo pogresno protumaceno, ionako je blam sto sam im dao. Ali fora je prejaka, nisam znao kako drugacije da izrazim svoje odusevljenje.
EDIT: I jednog zasluznog autora bacaca, tako da je sad manje strasno.