Вукајлијашка исповедаоница

1. Нисам ништа јебо на ревији. Ево да признам. :(

2. Lažeš, Dankane, krvavi ti zubi.

3. Озбиљно. Или се само не сећам.

4. јеси знам и ја, видео сам

5. А, нисааам!!!

6. Јеси јеси, а и мене си замало нашамарао испред кафане, бога ми умало да буде шорка...

7. Шо, бре? Опет сам био агресиван, а? Извини ако је тако било, не сећам сеја баш свега.

8. Ма јок, ништа специјално, мало оно кад сам се поздрављао са Лемајом, па ти онако заштитнички скочио, не замерам ти, контам зезање :))

9. А, знаш зашто ја то радим? Не бих ли добио напокон отпоздрав од Чиче :)

10. Meni je u stvarnom životu nadimak Džimi. Bit det!

11. Meni je u stvarnom životu nadimak Džimi. Bit det!

А они други? :Д

12. Što, šta s njima? Hristos je do jaja nadimak. :)

Ali Džimi mi je jedan od dva glavna, pa zato ja. A koliko znam, Hristos ovde nije moderator, tako da nema svrhe da pominjem.

I nemoj da me miniraš, znaš koliko mi je bilo teško da ovo priznam. Da izađem iz klozeta što bi rekli Amerikanci, ili moja prababa. I ona to često radi.

13. Не, никако. Све ти је опроштено. :)

14. Ustanem u 7, istuširam se, obučem se.
    Jedem. Presvučem se.
    Vidim koga ima na četu. Obučem ono što mi se najviše sviđa.
    Krenem na fax u pola 9. Ne svidi mi se izraz u izlogu prekoputa.
    Vratim se i obučem nešto što mi se naj, najviše sviđa.
    Naravno, kasnim na fax.
    (usled mnogobrojnih frizerskih nameštanja i prepravljanja, neću to ni spominjati. Sada pričam samo o odelu.)
    Vratim se u stan. Dešavalo se da se vratim u različitom duxu ili majicu od onog u kom sam krenuo.
    Gledam tv.
    Krećem do prodavnice prekoputa. Oblačim se i nameštam frizuru.
    Ko zna koga ću sresti usput...
    Vratim se...
    Radim sve i svašta...
    Uveče u grad. Naravno spremam se od 2 do 5 puta, u zavisnosti od dana u nedelji i situacije.

E sad, imam i jedno pitanje.
    Jel zna ko gde mogu uzeti neki prostraniji ormar, za malu kintu, da mogu lepo da popakujem sve unutra?

15. forma ideale najjeVtinije

16. Evo, ispizdio me Blekhol sa postovanjem na svim podforumima, ako ovo nije spamovanje, onda gi jebi. Sve stjerao u tri lijepe, dole, u Albaniju.

17. Evo razmišljam da zapalim jebenu cigaru nakon 40 dana, jer me ispizdio sajt više, sa ovim jebenim cimanjem. Šta radiš toliko čovječe?!

18. NEMOJ ČEDO SPASI SE !!

19. U ekstremnim situacijama ocjenjujem definicije

20. Evo celt mi zalijepi bananu. Taman kliknem na pošalji post, a on zaključao temu. Blokada!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.