Вукајлијашка исповедаоница

1. misim ono, tebe nikada nisam ni prestajaao da volim :) planktonski si me osvojila, kada se noću izloguješ ja ostanem još pola sata i bdim i msilim o tvom avataru, klikćem na plus na već ocenjenim defkama, štampam i kačim pvtove razmenjene sa tobom, lepim ih po zidovima... nnoću sanjam tvoj traktor a ujutro kada se probudim čistim ti svinjac ... :)

au, kakava ispovest!

2. ЈА БИХ ОПШТИО СА КАТЈОМ! ОДМА КОЛИКО САМ СЕ ЗАЉУБИО! Е сад ако и ово протумаче као увреду а не као комплЕменат, да га јебем!

3. ЈА БИХ ОПШТИО СА КАТЈОМ! ОДМА КОЛИКО САМ СЕ ЗАЉУБИО!

Sada bi stari dobri Fočimir rekao: OPET TOPLA VODA :)

4. Ни мене не би чудило, оно као чим напишем нешто великим словима одма следи бан! ЛОЛ

5. Ne pa ovo je ispovedaonica, a lemaja je baš ovako nešto želela da čuje. Doduše siguran sam da bi joj se više dopalo da je neka romansica u pitanju ali šta ćeš kada su članovi sve same sirovine :)

Ja se ispovedam da mi nije žao što sam isprozivao tačkicu jer sam se uverio da i nije takva kakvom se predstavlja. Razmenili smo par PVT i za malo da me napravi majmunom. Ne kajem se više ni što sam je vređao... realno zaslužila je. Tačkice, nisam ja baš toliki majmun koliko bi ti volela da budem!

6. Nadam se da necu zazaliti zbog ovoga, tj. da necu popiti ban.

Ja sam dupli nalog. Pravi mi je banovan. Pokusao sam da nedelju dana ne idem na Vuku, ali nisam uspeo pa sam napravio dupli. Jeb'o vas sajt! Navukao sam se i ne mogu prestati. Kada nisam na kompu, dodjem preko moba. Jednom mi se desilo da mahinalno odem na Vuku dok sam bio sa ribom. To je sto se tice duplog. Ne praktikujem da hejtujem, mada sam jednom to uradio ali se ne secam koga niti zasto. Eto. Moja tajna.

7. To ti je normalno, ja uvek odem na vuku dok sam s'ribom.

8. сад кад си рекао да је дупли, мора кажеш и који је био пре то тако иде...

9. Др. Акула

Nadam se da necu zazaliti zbog ovoga, tj. da necu popiti ban.

Ja sam dupli nalog. Pravi mi je banovan. Pokusao sam da nedelju dana ne idem na Vuku, ali nisam uspeo pa sam napravio dupli. Jeb'o vas sajt! Navukao sam se i ne mogu prestati. Kada nisam na kompu, dodjem preko moba. Jednom mi se desilo da mahinalno odem na Vuku dok sam bio sa ribom. To je sto se tice duplog. Ne praktikujem da hejtujem, mada sam jednom to uradio ali se ne secam koga niti zasto. Eto. Moja tajna.

Могао си бар да не лајкујеш свој оригинални налог, провидно је.

10. Peki, reci nam ko je originalni, otvori se. Otvori dušu :)))

11. Нико битан, веруј ми. :)

12. Znam. Bio mi smor tada. Obrisi lajk, ali me nemoj banovati ako Boga znas. Mrzeo sam te, Peki, kada si mi banovao originalan nalog, a onda sam skontao da si bio u pravu. Ovom prilikom ti se izvinjavam sto sam ti psovao majku nakon sto sam video ban.

13. Нађи ми линк у теми за информације о банованима где сам те бановао.

14. Registrovao sam se negde u novembru i tada nisam pridavao neku vaznost sajtu, dok je kasnije to preraslo u nesto vise. Nadam se da cu postati neko bitan. :D

15. 'Ajd' da i ja prozborim koju...Nikad nisam hejtovao nikoga,a ni lajkovao.Mislim da sam podelio 5 puta vise vodoravnih,nego pluseva.Minus uvek turim na definiciju u kojoj se reklamira druga,to mi je bas bezvezan nacin reklamiranja.Uglavnom,kada vidim definiciju o nekoj video igrici,zalepim minus,jer smatram da takvi pojmovi ne bi trebalo da se definisu.Dupli nalog nemam,niti ga planiram,jer jednostavno ne bih znao sta cu sa njim.

16. Minus uvek turim na definiciju u kojoj se reklamira druga

Шта има лоше у линковању других дефиниција у својој, поготово ако су добре, а притом и туђе?

17. Шта има лоше у линковању других дефиниција у својој, поготово ако су добре, а притом и туђе?

18. Пеки ај одбануј тај налог, овај му бануј, оно је ипак оригинал, а и имао је добре дефиниције!

19. Ма знам ја који ти је налог, него дај ми линк у теми "Информације о банованим члановима" где сам те бановао.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.