Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Što se tiče ocenjivanja, ja na primer delim samo pluseve po principu da plus dobija jedino defka koja mi se jako, jako dopada. Ili je sleng. Ostale ostavljam neocenjene.
Minuse retko, samo na nešto što me iz nekog razloga nervira, ali ja sam živahno i optimistično dete, pa je to retkost.
Ponekad dam plus na neku nebulozu, čisto fore radi.
Zašto se samo ispovedate u vezi sa davanjem pluseva i minusa. Ajde nešto pikantnije. Koga još zanima da li si ti Caro dao plus ili minus... :P
veruj mi, njih sve zanima...
evo ja se ispovedam da sam užasno sujetna persona, da glumim velikodušnost, da sam presrećan kada vidim da se neko smeje na neki moj komentar ili nešto što oserem i da je celokupna svrha mog bivanja ovde upravo TA - da zajebavam i budem krunisan. To volim!
realno, šta koga bole kurac za to ko je kome kada i zašto dao minus ili plus ili šta god...
Катија дозволи да ти покажем своју тамницу и играчке.
Kazni me kazni, ako oči lažu :)))
Ja sam jednom prilikom iznerviran zbog nečijeg komentara, ishejtovao postere tog autora. Jebiga, imao ih je samo pet. :(
@lemaja,
kako sad to, a kad krenu ovi tipa: dobro daš minus produžiš dalje pa ne moraš i da komentarišeš, pa kad počnu da hejtuju zato što neko da minus, pa kad ostaviš par negativnihh komentara odma nagrnu minusi na tvoje defke.. nije istina da bilo koga ovde boli kurac za pluseve, eventualno mali broj ljudi je ovde takav...mada je to promenljivo i kroz vreme... meni nekad baš puca što sam prosao ovako ili onako a opet nekada sam baš zagrižen. Tako da nje tačno da bilo koga odavde boli kurac za poene, ne bi se reklamirao i debilisao, ne bi hvlili članove i pravili legende i te fore...
Казна ти не гине!
Појешће те мрак!
Jebo mater, da govno okačiš na ovom forumu neko bi došao priča o svom govnetu. Tj. o kvalittima svog govneta.
Šta je tu čudno, svoje govno vlasniku najmilije! Neću valjda da ćaskam o tvom govnetu!
ne, ne, ne, caro, nisi me razumeo. mislila sam na ispovedanje ovde "jao ja sam faca delim minuse!" ili "jao kako sam ja super ja delim pluseve!". dakle, šta koga boli kurac ovde da čita te bljuvotine od ispovednja. bolje da pišu na koju vukajlijašicu/vukajlijaša drkaju, ili tako nešto....
Френки де си бре ти није те било неко време?
e pa to bi već bilo glupo, mislim glupo je iznositi bisere pred svinje! Stočna hrana je već ok!
Jeste, tek sinoć sam skontao da je riba apsolutni MWA i ovom prilikom joj šaljem pussu! :)
Jebiga kad sam SeLJ :)
Čoveče, ali si omekanio, više se ni ne svađaš sa mnom, sve da uriniram po tebi. Baš si papučast. Otakako si se vratio sa odmora, nešto se desilo... :P
Zato što mi više nisi L0L ka pre :)
Zaljubio si se, vidim ja :)
nije da nisam :) otrov je proteran, ali to je samo privremeno...
i ovo je neka vrsta ispovesti :)