Вукајлијашка исповедаоница

1. Slavk0

Dankane, stalno talasaš. Ko zna što je to dobro.

Добро је јер сам ја савест сајта :)). Чини ми се да кад год таласам, пре или касније мени се изађе у сусрет. На опшу радост свих чланова, убеђен сам :)

2. LoneR

Dankan revolucionar lolololol xD

Прекратко си овде да би знао све шта сам раније радио... И шта сам све УСПЕО да урадим. И опет ћу, мени није тешко. А ако треба да наводим, навешћу све....

3. hahhahahaha misliš da ćeš i sad uspjeti?
    šta misliš kako sad kaizen reaguje ako čita ovo?

4. Буренце, до самог врха никад нисам ишао. Ово ми је сад ђанирање :))) Видећемо, ваљда ће неко од модова(пошто он вероватно не гледа) да му објасни зашто сам ја у праву. А јесам.

5. E, Dane, Dane lolololo

6. LoneR

E, Dane, Dane lolololo

Ок, ок, скапирао сам ;)

7. boga mi dankane, ođe će biti tvrdo...

ali realno, ima smisla... jebi ga zato više i nema kvalitetnih definicija na naslovnoj, jer je teško naći neku dobro bez ijedne psovke...
    nego, aj što nema na naslovnoj, već ljudi sada pišu bez psovki u nadi da će završiti na naslovnoj, pa više ne možeš pročitati psovku ni na ostalim stranama

8. Данкане прочитао сам сад овај твој пост за цензуру, нема недељу две, како сам ја фурао овај аватар... причало се о томе и на оном окупљању, губи се драж, ал реално ко нас шта пита... знам само да ћу ја увек бити http://ultraphoto.org/images/sum1blezsi73utbt86.gif

9. Danee, iscito sam ova roman 'vaki pjan i da ga jebes u pravu si. Meni je najveca inspiracija picka, kao i svim umetnicima. Od nje mozes pocet' pa dogurat do parne lokomotive koliko me masta ponese. A to za cenzuru, slazem se. Ovo postaje odleljenje kad dodje najzajebaniji nastavnik, i onda se svi smejemo i pricamo fore koje su profesoru smesne da ne bi neko najebo. Et' tak ja zamisljam trenutno stanje.

10. Одговор обојици. Знам ја да ће бити тешко, можда и неизводљиво, али свакако неко мора први да се исцима. Уопште се нисам никад либио да то будем ја. За све спорне ситуације које су ми људи помињали ја сам се директно обраћао надлежнима, и нормалним разговором успевао да истерам своје. Па Самхаин и Цара рецимо, не би били сада са нама да се није пар нас константно цимало, и на крају очи у очи са Џимијем, па са Целтом, па ПВТ са Пекијем и ето... мало по мало оба нама драга лика су са нама опет, а причали су са стране да радим немогућу ствар. Наравно, ту су скочимиш, Смарко, Фејс, Минг, каспер одрадили велики део посла, али сам ја "поентирао". Можда тако буде и са овим, не знам...

11. slažem se dane evo stavljam ovaj fejsov bivši avatar mesto kokaniđe

12. Ајмо сви ово на АВАТАР

13. Samo napred Dane,evo ja ću sve jebačke definicije da pišem pa taman nikada ni jedna ne završila na naslovnoj ,ima da pominjem i kurčeve i pičke.Kakva cenzura,to je za devojčice.Dajem ti apsolutnu podršku brate!

14. Revolucija pocinje.

15. ја и душан већ ставили...

16. Не разумесмо се, очигледно. Каква црна револуција? Ја само тражим укидање цензуре на нормалан начин, аргументима. Ако ми се не дају ваљани контрааргументи онда ово није више место за мене. Далеко од тога да ће нам неко брисати дефиниције са курцем, пичком, јебањем... Али оне упркос потенцијалном квалитету неће никад бити виђене од стране великог броја људи, јер ће бити у запећку. Манимо се револуције, сачекајмо одговор. Не журимо нигде.

17. И то је ограничавање... и ако пар нас стави овај аватар не значи да смо кренули да рушимо систем, јер овде је то немогуће... и ако ја будем једини са њим и за то ме боли уво... ја сам против чак и ако ми дају контрааргумент који ја знам и теби сам послао на ПВТ...

18. Ево ја сам ставио на аватар знак Африканерског Покрета Отпора, је л' се то рачуна? лолололол

19. ЈОГУРТЕ ЦАРУ! наравно да се рачуна медени ♥♥♥

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.