Вукајлијашка исповедаоница

1. Dobro ti to radi kako znas, ja cu da podrzavam, samo da se vrati. Za mene jeste revolucija jer pokusavamo vratimo ono zbog cega sam dosao na ovaj sajt. Dozivljavam licno, jebga.

2. Па ја на лобирање и мислим. Буком се ништа неће постићи, офц. А ако не може, боже мој... Не бих био једини који не би имао више мотива да свраћа на сајт. И бољи аутори и људи од мене су се сморили кад-тад.

3. Против ЦЕНЗУРЕ !

4. protiv cenzure....

5. s obzirom da me prepoznaju po picka brojac nema:))), sa cenzurom tehnicki ne postojim. Dole cenzura!

6. energija, stvarno objašnjava... svaki put se oduševim... a tek ona o reklami...

7. Ok, ja sam uz vas, protiv cenzure naravno. Privlačnije su mi defke koje sadrže eksplicitniji sadržaj od, recimo šaljive.

8. Против цензуре, јер нећу више моћи да се представљам као мушкарчина :)
    http://www.youtube.com/watch?v=l671fAdy5_Q

9. protiv favorizovane necenzure, znači protiv principa Za nekog može-za nekog ne.

10. Ustaljeno dajem minuse na upotrebu zvezdica prilikom pisanja reči pika i kuac u definicijama a sad nam uvode cenzuru.PROTIV!

11. Ovo sam postovao i na temi - Sa kojim poznatim osobama si popio piće
    Zaboravio da napišem da sam preprošle godine u Herceg Novom umalo prebio onog Vukašina iz Operacije Trijumf. Kako je taj lik naduvenko jedan mame mu ga sponabutam!
    Čekam sa ortakom i curom da kupim flajku piva na nekoj trafici, 3 sata noću. Ispred mene omanji lik sa prekaljenom curom za glavu veću od njega kupuje takođe pivo. Broji on neku siću, sve u cent, kreten jedan retardirani. TRI SATA BROJI, ne mož da izbroji 2 jebena evra!
    Ja malo pijan i napušen, onako, izdaju me živci polako, pa rešim da ubrzam radnju, onako kulturno pitam: Jel može to malo brže čoveče?!
    On ne registruje ništa, broji neke centiće, ispadaju mu dole, on ih kupi, briše prašinu sa njih, duva u njih! Ko klošar! Ja opet pitam malo žešće da se ubrza, ne registrujem ko je lik IČ, on se okreće, za 2 glave niži od mene i kaže meni - Jel ti znaš ko sam ja?
    Kap koja je prelila čašu!
    Šamarčinu sam mu opalio, onako vaspitnu, poispadali mu oni centići, uhvatio se za obraz, spakovao curu i kotišao bez vopsa pognute glave.
    Ionako je to bila zadnja flaša vopsa na trafici. Da je Vukašin uzeo tu poslednju, pa jurio bih ga sve do BGa!
    tek posle mi cura rekla da sam opalio šamarčinu Vukadinu. Boli me kurac.
    Ništa nije o tome izašlo u SVET-u.

12. malo si omašio temu, ovde se pišu sranja koja si napravio na vukajliji :)

13. Jel ti znaš ko sam ja?

Како мрзим кад неко ово каже. Нека си му опалио шљагу. Шабан.

14. Meni je to rekla Tanja Savić, kad je pokušavala da mi otme taksi.
    Posle su mi rekli da je to, zaboga, Tanja Savić o.O

15. Jel ti znaš ko sam ja?

Удри !

16. Lololo, zamisli riba dovede drugaricu, stavi ti povez na oči, jedna počne da ti puši i postavi ti ovo pitanje, da pogodiš koja je, ti uzmeš i isprebijaš ih obe.

Hahaha, to bi bilo do jaja.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.