Вукајлијашка исповедаоница

1. u bre FejZ koliko je to tek glupo...pa što mu nisu skinuli hejt ako je tako?

2. па није хејтован, све регуларно, прочитано лооло јбга ја написао и дефку синоћ у то име :)
    http://vukajlija.com/strajakg/298257

3. пуштена је прича да је страја први и људи су масовно минусирали страју а плусирали дога... ниједан мод није ништа скинуо Страји, бар ја који сам био ту у то време могу да потврдим... Ето... Тако да модови немају везе

A zašto li je to tako?

4. Значи, нагађаш? Да се тако духовито изразим. :)

А није ми ни јасно то оптерећивање бројем поена и пласманом. Да ми сад ниси на писао, никад не бих сазнао ни приближно колико поена има Страја. Не занима ме ни мој број поена, а камоли туђи.

5. Јуче увече, један аутор, и то познатији је опалио Страји лајк од неких 300 гласова, у тренутку кад је видео да му фали мало мање од толико да буде први. Лајк је био чист као суза, јер су давани плусеви на дефиниције у размаку од неколико секунди, што ће рећи да их није читао.

На тај начин је оштетио два аутор - прво Страју, јер је и пре тога имао одређен број плусева према њему, који су такође обрисани приликом лајка, и другог, Дога.

Дотични аутор који ће да се препозна ако буде читао ово, може слободно да ПРОЧИТА Страјине дефиниције уредно, и тако му да и свих 700+ плусева на све дефиниције. Ово што је урадио је пичкински.

Чак је и бан помињан, јер ово за разлику од хејта, не оштећује једног, већ два аутора, и плус прави непотребну пометњу око тог првог места.

6. океј то је седамсто, а он је пао за сома и по лололо не волу Страју па то ти је :)

7. U pravu si DŽimi...ne znam ni ja broj svojih al mi ova priča interesantna....

U pravu si FejZ...

ne bih vas više opterećivao svojim prisustvom, vidim da ste u poslu, da se tako duhovito izrazim....navratite neki dan od srede....

i da citiram sebe "baš bih voleo da sam ziljavac i da ne nagađam"....

8. Misliš ne volu StrajE?

9. добро Страје лолол

10. На тај начин је оштетио два аутор - прво Страју, јер је и пре тога имао одређен број плусева према њему, који су такође обрисани приликом лајка, и другог, Дога.

Дотични аутор који ће да се препозна ако буде читао ово, може слободно да ПРОЧИТА Страјине дефиниције уредно, и тако му да и свих 700+ плусева на све дефиниције. Ово што је урадио је пичкински.

ajd jeste pičkinski..za tih 300...al onda mu skinete 800, ima 800 definicija...znači još 500 regularno ocenjenih...zato što je izazvao pometnju?..ahahahaaa.....pometnju u nebitnom pitanju ko je prvi?

i izbacite Doga na naslovnu....

11. i izbacite Doga na naslovnu....

Догова дефиниција је била изгласана у теми "предложите нове дефиниције за насловну".

12. da me neko ne shvati preozbiljno, zabole me ko je prvi...

al takav rad modova je smešan...da ne kažem neku težu reč....

13. Jes ja tebe ne kontam, šta ti hoćeš više?! Ako nisi primjetio Dog nije bio na sajtu od prošle godine, navratio tek prije 2 dana... Jel ti svršavaš toliko na Straju ili šta već? Što si navro toliko? Jbt, biće čovjek prvi pa ćeš onda biti srećan mnogo.

14. i izbacite Doga na naslovnu....

Дог има већ довољно дефиниција међу одабранима. И сам сам их поставио пар. Чему гурање аутора који ионако имају милион поена. Ајде, буди добар, па препоручи неког мање познатог аутора да његове дефке ставимо на насловну. Шта мислиш о томе?

Или си био саркастичан, а ја нисам сконт'о на време? :)=

15. мање познатог аутора да његове дефке ставимо на насловну.

Фејзбукманијак, ево ја ћу лолололо

И да Џими био је саркастичан :)

16. volim da kenjam, DŽimi...a slabo predlažem jer mi je loš smisao za humor...

Dub, ne svršavam ni na koga, sem na svoju ženu, i kažem ti da me zabole..a ti jel jebeš nešto?

Peki, mogao si da citiraš i one regularno ocenjene definicije, a?

17. A može li neko da mi objasni zašto neki ljudi ne vole Straju? Zavist? A i kad god se približi Straja vrhu, Dogu se odabere definicija i pobegne Straji za par 'iljada mesta, nije ovo prvi put.

18. Ајде, буди добар, па препоручи неког мање познатог аутора да његове дефке ставимо на насловну. Шта мислиш о томе?

Ja sam mislila Džimi da vi stavljate dobre definicije a ne definicije dobrih autora? Uostalom, šta znači nekoliko sekundi, ja kad iščitavam nekog autora, ako baš nije esej, završim čitanje za 10 sekundi maksimum.
    Mislim, jebe mi se, niti znam šta je bilo, pretpostavljam, ali nemojte sad opet glupim argumentima braniti nebranjivo.

19. a ti jel jebeš nešto?

Na temi jebanje jebem kao lud.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.