Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Било је око 150-200 регуларно оцењених.
Ако га толико воли, и очигледно свршава на његове дефиниције, неће ми бити проблем да их све прочита.
Ја сам својим омиљеним ауторима уредно прочитао и регуларно оценио све дефиниције.
Evo, za mene skoro niko nije čuo.
Mog' ja, mog' ja? :)
Peki, upadaš sam sebi u reč ....
Ај не бирај шта ти се свиђа, него лепо читај. Водите дискусију, а не читате друге. Дакле, ајде да појасним:
ПРЕ лајка је имао око 150-200 РЕГУЛАРНО оцењених дефиниција према Страји.
ПОСЛЕ лајка му је дао око 300 НЕРЕГУЛАРНО датих плусева.
Што ће рећи укупно око 500 гласова ка њему.
Jebalo vas prvo mjesto, rang, pičke materine, Strajini dupli nalozi, rad moderatora, "borba protiv sistema", i ostale pičke materine.
A čemu se zamarate oko ovog? Straja će biti prvi i sa lajkom i bez njega. Kako? Napisaće još 500 definicija, čova ima inspiraciju do neba.
A zbog svega ovog kurvanjskog gore od mene dobija plus na svaku definiciju. I da, pročitaću ga.
A zbog svega ovog kurvanjskog gore od mene dobija plus na svaku definiciju. I da, pročitaću ga.
Тај рад.
Нислио сам на ДОБРЕ ДЕФИНИЦИЈЕ непознатих аутора. А таквих има и дефиниције им пролазе неопажено, јер их нико не зна са сајта, па им слабо коментаришу дефиниције.
Ma da. Ja sam predložila 3 od takvih, jednu je čak i Frenki pre moderatorstva podržao i ne jebete živu silu. Prosto mi neprijatno, pravo da ti kažem, ljudima i predložiti, misliće da ih zavijam u crno s tolikim ignore od vas.
Peki znaš da nije istina to što si napisao....
al sve kul....nemam više nerava za razjašnjavanje....
Šalabajzer, a možda i neće....jer u ruke Mansdušića Vuka biće svaka defka odabrana....:))
Шта бре није истина? И што се ја расправљам са људима који мисле да их лажем?
Оћеш и Френкија да доведем да ти каже ту исту неистину?
Можда су једноставно биле шит дефиниције?
Брате, ја сам мислио да ти јебеш. Мојне ме разочараваш тако што ћеш да се нервираш због сајта, јбт.
u mojne samo Frenkija..možeš i da me banuješ...to je lakše....šta ja imam da mislim....
Dovedi ga da sve bude čisto!
:skandira:
Јавио, ти си се изгубио у покушају да докажеш оно што ни сам не знам да докажеш, па се сад повлачиш, јер немаш појма више ни сам шта причаш.
Vi bar imate varivo za ručak, i možete da dospete još, ako ste gladni, i žalite se, cc.
u pravu si Peki...to je ta mudrost...ja sam se pogubio a ti si njemu obrisao 1500 pluseva....:))
DŽimi matori, tiću...znaš da volim....
Нисам ја ником ништа брисао.
Лепо сам ти објаснио горе, него је проблем у томе што ја покушавам свима да објасним, иако немам ништа од тога. Могао је да ме боли курац, али ја још испаднем фин, па ти објасним о чему се ради.
Ни не читаш шта пишем, само ваљаш неку причу у недоглед, изгубила је смисао већ кад си ме први пут оптужио да се губим у својим речима.
e?
Ja sam pobrisao Straji očigledan lajk poznatog autora, i to sam napisao na temi "raznorazna pitanja" baš da se nebi palamudilo o tome.
Straja je sam rekao tom autoru da ga ne lajkuje jer ne želi na taj način da dođe na prvo mesto.
Našao sam za shodno, jer je popularan autor, da ga putem PVT-a obavestim da sam mu obrisao brdo poena. Na šta je on rekao nešto tipa: "Dobro si uradio i treba tako".
Tako da je sve jasno i ne znam zašto se bavite advokaturom, kada čoveku uopšte nije potreban advokat jer ne smatra da je oštećen?
Eto.