Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Indignancija. Kako to lepo zvuči.
ево га опет овај
Smorim se kad vidim ova silna prepucavanja. Svi jedni drugima podmeću nogu, prave se neke frakcije, čim iz jedne neko padne, ova druga nagazi da dođe na višu poziciju. Ponekad se osećam kao da nisam na internetu, već u nekoj sirotinjskoj fabrici, pa neko baci novčić i svi se pobiju oko njega. Kad vidim neke osobe na delu sajta na kome trenutno visim, želudac mi se okrene, i sklanjam se. I sad mi nešto krivo što je Džimi razmodovan, 'leba mi, onako, delovao je prilično nelogično pri nekim mod odlukama, al' ebeš ga, sad mi došlo tako. Kontam da sam se navikla na onakav standard i sad sve dođe nekako čudno.
Ovo vredi da se stavi u "omiljene citate".
Ili onaj tekst ispod profilne slike.
Uštekali me opet na internet pa sam čuo stvari koje su se izdešavale. Pročitah da se Džimiju smučio sajt pa je zato otišao. Potpisujem to. Ja sam ovaj sajt jako zavoleo. Mnogo sam i naučio ovde, upoznao mnogo kul ljudi, da ne pominjem i opismenio, al' sad kad gledam u šta se pretvara, i meni je muka. Definicije su sve lošije, niko ih ne čita, posteri takođe sranje, bezvezni dodaci i tako dalje. Postalo je sprdačina i mislim da više nema razloga da ostanem ovde i trošim svoje vreme. I smatram da je će mylyca biti odličan mod. Ona je najobičniji čmaroljub, ziljavuša i ništa više od toga. Gledajući gde Vukajlija ide, verujem da će se jako dobro uklopiti.
Verujem da ću vam svima mnogo nedostajati. Samo nemojte da počinjavate samoubistva zbog mene. Ako baš morate, zovite me da snimam. Bud'te pozdravljeni.
Лемајић насмејао сам се на твој пост :)) Свака ти дала лололо
Đes Fejs?
Ja da se ispovedim da me je Zmia sinoć učila kako se pandaniše.
Ђес Катја...
И како те научила?
Naučila me da pucim :)
Niko ne provaljuje da nas MD napušta...
Farewell my friend.
Ali verujem da ćeš da se vratiš. :P
Mentalni, brate, vidimo se u stvarnom zivotu.... Bice jos ljudi koji ce krenuti tvojim stopama... ziv bio ;)
Mental, pozdrav....mada nadam se da ćeš da se vratiš.....neću zaboraviti neke stvari koje si uradio na ovom sajtu za mene......ali se iskreno nadam da ćeš da dođeš ponovo ubrzo....
Doći će on ponovo, nemajte brige.
Mentally apsolutno si upravu...
Priznajem da sam iz sveg srca navijao da trajno banuju Caru, i uopšte mi nije žao zbog toga.
Последњи поздрав човеку који је био инсцпирација свима на Вукајлији. О твојој храбрости да обитаваш на овоме сајту, иако су услови на њему били, најблаже речено, нељудски, писаће се генерацијама унапред! Јебеш ми матер, погодило ме је кад је Ђим дао отказ, али ово ми сада дође ко нека ментална (капирате, а?) катастрофа.
umesto sto svi kenjaju da je sajt propao ajde da uradimo nesto po tom pitanju...ja prekidam post nepisanja...ovih dana cu da napisem nesto...i vise cu da citam defke! i necu da budem fin prema posterdzijama i plagijatorima.
Лол, Ментали, волим и ја тебе :* у чмарић
Лажем људе на вукајлији већ неко време да имам велике сисе, брине ме што је то потенцијални разлог што сам постала мод.
Milice jel to znači da su ove sise sa tvog avatara tvoje :)
+