U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ljudi, ja bih da se vidimo uskoro. Nedostajete mi.
Sav se raznežih :) ja te zvah jedno 5 puta nat, na ova nezvanična okupljanja, a ti nikako da dođeš. :)
3 puta tačnije, eh Reme, uvek mi je nešto iskrsavalo.
pa dobro ako mu je do bleje sa nama bas ovde, pa bog, moze dupli da otvori... ali nebitno, jos uvek je tu, necemo ga saranjujemo pre vremena :)
Буксна вам опрашта људи. Само опуштено, као да никад нисте ништа ни скривили.
Nekada sam mogao opušteno da definišem, a sada ima više od pola članova koji deca mogu da mi budu pa moram svakodnevno da se obuzdavam (autocenzurišem).
Nema veze, bar sebe nasmejem.
Tigre dože, ta deca uglavnom znaju više psovki od tebe. Lololo
Ma kapiram, ali meni nekako neprimereno da čitaju "razmišljanja" matorog perverznjaka.
A nažalost, dobar deo normalnih (da ih tako nazovem) definicija, i ne ukapiraju.
Доже немо' ме вређаш. :)
Dože, samo ti piši i bole te kurac. :)
#1!!!
ja sam cula da je tigric mnogo dobar frajer, te kao takav ne moze nikako da bude matori perverznjak... osim toga, covece, a sto te briga sta ce ko da misli o tebi... msm, ovde ljudi mahom o tebi imaju pozitvino misljenje... a oni koji nemaju, pa sta sad... ne mozemo svi bas da te volimo... a ako tebe smaraju klinci (kao mene ponekad) ti se ondak druzi samo sa starijima i sa onima koji se tako osecaju :)
I ja sam čuo da je Lemaja mnogo dobra riba i evo družio bih se s' njom, al će Kosmo da mi zameri,pa nesmem.Dože pa ni meni taj školski humor nije duhovit,zato je svaka moja druga definicija sa dozom vulgarnosti...
koji kosmo? što kosmo? nemam ja ništa s njim... ne bi ti on ništa uradio... ali bi te zato čiča olešio ;))))
hahahahaha...o Kosmopoliti ti pričam,o njoj,ne o njemu.
A i Čiča igra bitnu ulogu, pa bez obzira na tvoj obim grudnog koša ne bi se ja tu dir'o. :)
Da se umešam, Lemajo a što bi taj Čiča morao da zna, u stvari poželjno je da ne zna. Jedino ako voli da voajeriše, pa popizdi i pokaje se u nekom momentu.
aaaa kosmopolita! hahahahah a pa da i ona bi ti zavrnula uši! ;)
virtual, pa mora da zna jer mu ja sve pričam, nema laži nema prevare... a on se nikad ne kaje... ;)
moram da unesem malo patetike. kad sam videla da džimi nije više moderator bila sam tužna. :(
ali se nadam da je to privremeno, jer, koliko me sećanje služi on je već jednom bio razmodovan, verovatno zbog obaveza pa se vratio na funkciju. ne znam, ali mislim da sajt bez njega kao moda ne može biti isti.
Slažem se. :P
ali se nadam da je to privremeno, jer, koliko me sećanje služi on je već jednom bio razmodovan, verovatno zbog obaveza pa se vratio na funkciju. ne znam, ali mislim da sajt bez njega kao moda ne može biti isti.
AMIN! eto još patetike, nikako ne mogu da se naviknem... lololo zvuči pederski, a?
zanimljivo je da se niko od modova nije osvrnuo na fejzov post, da prokomentarišu i ovi koji su prozvani i ovi koji su dobri s njim...
Ја сам за Џимом плакао док је још био врућ леш, ал обрисаше ми душмани постове. Амин на буријев амин.