Вукајлијашка исповедаоница

1. lololo, meni to kul :) jedino me moje deke nikada ne iznevere :)

2. и мене јебооте! МОЈЕ ДЕФКЕ НЕ ИЗНЕВЕРУЈУ!

3. lolololo. Ja kada čitam svoje defke pomislim kako sam dasa, frajer, kako razbijam! Još kada navatam neke maloumnike pa im kod mene kući isčitavam, ne smeju oni da čitaju moram ja da pročitam kako bi skapirali intonaciju i šta sam ja CARA zapravo hteo da kažem :)

Bez aplauza ih ne puštam da idu kući! Jel i ti fejz tako?

4. него како! ЈЕБОТЕ КАО СЕБЕ да слушам лололо Тако и ја, мора да им ја читам, ал онако изражајно АХАХАХХАХА

5. Ja ovim medicinskim sestrama kad čitam,pitaju me :Pa šta je tu smešno? E onda im ja kažem, idi u ambulantu i zadigni uniformu,saću dođem...lolololololo

6. olololollool, JEBAČ OBJASNIJO

7. Сад сам и ја читао неке своје старе. Како су добре ЈЕБОТЕ!!

8. Ništa kao vlastite defke, svako sebi trebba da bude naj autor... jedino tako priča ima smisla!

9. има прича смисла и ако сам ја свима вама омиљени аутор, исправи ме ако грешим...

10. Sve vas držim za životne levate.

11. Држиш ме за киту.

12. Држиш ме за киту.

13. Da se ispravim,
    Nenadjebivi ste!

14. lolo, FEJZ mi omiljeni AUTOR!

Ovde se vidi da je on boravijo, i nijedan drugi...

15. читање својих дефки рулз!!! Јебо ме коњ имам их 300!

16. Сваки пут, кад одем на профил једног аутора, у мени се пробуди жеља да лешим од батина до смрти различите врсте манијака. Душа ме увек заболи.
    Морао сам ово избацити из себе.

17. Toliko je lepše kada nisi u kontaktu gotovo ni sa kim sa sajta. Nema malverzacija, dogovora, kuraca, palaca, ničeg. Uđeš na sajt, čitaš definicije, napišeš po koju svoju, i to je to. To je svrha ovog sajta, a ne bezumno patetisanje. Probajte to malo. :)

18. Без безумног патетисања нема ни нас. Па да кренем...

ПРАВДА ЗА ЏИМИЈА!
    ИСТИНА ЗА БЛЕК ХОЛА!
    ЉУБАВ ЗА МРМУНА!
    КИФЛА ЗА МИЛИЦУ!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.