Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Сваки пут, кад одем на профил једног аутора, у мени се пробуди жеља да лешим од батина до смрти различите врсте манијака. Душа ме увек заболи.
Морао сам ово избацити из себе.
Буди шмекер па именуј... Овако си само избацио говно из себе! Ако ме разумеш
Без безумног патетисања нема ни нас. Па да кренем...
Samo čekam grafite da osvanu.
Šta ti je brate ovih dana? Čitam temu, vidim da si isfrustriran do kurca.
@Фејзбукманијак
Не могу да именујем, јер није фер због тог аутора, али ћу ти проследити на ПВТ, ако желиш.
Мастеру, ја сам та 4 ставио већ у профил. ПРАВДА, ИСТИНА, ЉУБАВ, КИФЛА!
PRAVDA MOJU KOKOSH
Još samo sprejeve da razdelimo, i to je to. :)
Marko, kad već prosleđuješ, šalji dalje.
Марко оћу! Али овако јавно би испао фацетина! па ти види
пранк нисам ја исфрустриран, само ме нервирају анонимне прозивке! Као ај саћу ја да кажем неком да је идијот или не знам шта ал га не именујем.. која је поента тога?
Nema poente brate, ali zašto te to tangira uopšte?
PRAVDA ZA PVC FLASHE
Ма, човече, не врти се цео свет око тебе. Шта се примаш и зашто све примаш лично?
Који си ти параноик, јеботе!
'Оћеш да га тучеш, а није ти фер да га качиш овде?
Пиши ко је! :)
Samo čekam da kreneš da tražiš pravdu za Inke i Maje, i mogu d'umrem. :)
Ма, човече, не врти се цео свет око тебе. Шта се примаш и зашто све примаш лично?
Što si luuuud, pa zna da nije oko njega nego ako si došao da se ispovediš uradi to ili nemoj falširati!
фора је што ме не тангира уопште. Мени ово зајебанција.. Осим кад је Пеки д Џем у питање! Тај што уме да ме изнервира, једном ћу тако да га жвајзнем по ћили ко Цара маснокосог у Бистроу! Ал онако, од срца! Уф!
Који си ти параноик, јеботе!
Iskuliraj. Ipak, pokazuje se tvoja petlja kad pišeš sa duplog.
olololololo
PRAVDA ZA ŽENSKI PVT :)))
фора је што ме не тангира уопште. Мени ово зајебанција.. Осим кад је Пеки д Џем у питање! Тај што уме да ме изнервира, једном ћу тако да га жвајзнем по ћили ко Цара маснокосог у Бистроу! Ал онако, од срца! Уф!
Ima li svrhe da pitam za tebe i Pekija?
неспоразум је, није дошао да прозива никог, други смисао је имао његов пост, ја сам погрешно протумачио....
пранк шта те интересује да ти чика манијак појасни ололол