Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Eno ga na poslu, loži se na direktora!!! lololollo
Pardonira i odlazi u pravcu toaleta... :)
Ахахахаха Џафтаро блентава :Д
Ела <3 <3 <3 :))
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ mwax trep zilj ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Faco?
Ви' ти ово, са' ћу да зовем Џонија, кевице ми!!!!
Нејвеста, преварила си ме са Запатом па сам утек'о. Срце си ми сломила БРЕ :)
Eto razloga da ne okačim svoju sliku ;-))))
КО ЈЕ ЈЕО ЛУКА, ИМАЋЕ СКАЈВОКЕРА!
Džafe, džaba ti, eno Džoni se loži na direktora!!!
Faco, znači meni to slomljeno srce, a? A? A taman sam mislila da ti zavijem sarme....znaš kakve, uhhh!!!!2
Ne, ne, ne. Otkud sad Zapata? I ne, nemoj tako da me zoves a posle da te uhvatim kako muvas devojke po forumu.. :razocarana:
Ma ja sam već naložena na ovog tvog tigra BRE!!!111 Sliku ne smem ni da ti vidim ZALJUBIĆU SE IZ MOMENTA!!!!!1
+ i omiljeno
ja najviše volim kad se sarma zavije od jagnjeće džigerice i pirinča u plućnu maramicu... to zovu bumbar... ko to sprema na njega se ložim makar muško bio... niko nije savršen :)
PRODANA DUŠO!!!!1 Prodaješ se za plućnu maramicu po internetima!!!22 lolololo
ne za maramicu, šefteliju mi praćav, ali gu ne primam, prodavam se za džigericu :)
Bruce druže ako misliš na jagnjeću sarmicu u maramici ja to najbolje obožavam
Dobro, vas dvojica ste se sada našli tu, kao obožavaoci...a zna li barem jedan od vas to da napravi? llololo
Ne znam da napravim al kod mene je porcija 200 dindži da se batališ
Ella, znam ja da napravim i to prste da poližeš. Odrastao sam u Bosni i naučio od ljudi koji su to jelo izmislili :) Rekoh ja da se zove bumbar, a znam i sogan dolmu da napravim, sa dosta bibera i ljute paprike... i još svašta nešto znam :)))
Ma jel ti to mene muvaš??? lololololo