Na koga ga lomim sa sajta?

1. брате да се не лажемо, не делујеш реално, цео тај твој профил и то. као да га неко други води.

2. I Sandrita je seksi, al Mulucin ćale je automehaničar, a i zove se i preziva isto kao i jedna bivša, pa mi ne bi predstavljalo problem ponovno pamćenje imena i prezimena. lolo

3. брате да се не лажемо, не делујеш реално, цео тај твој профил и то. као да га неко други води.

Prvo, nisam ti ja brat, daleko sam ja iznad toga.
    Drugo, niko mene ne vodi. Ja vodim!

4. ти да си изнад тога знао би да је брат колоквијални израз који се упућује уз уважавање саговорника, а не би се ту брецо.

5. al Mulucin ćale je automehaničar, a i zove se i preziva isto kao i jedna bivša

Šimejl neki?

6. ložim se na struju.
    i na par autorki,awww.

7. ee davide, davide.

momo, bejbe, kako si mi, ko te sad voza? :)

8. Čujem da je SMarko najljepši na sajtu, pa eto...

9. ja kad sam video

Na koga se ložim sa sajta?
    messalina, pre minut

...zamalo nos da razbijem od brzine da vidim na koga mi se loži koleginica, kad ono niš...

:-)

10. Boxer
    Moze neko nesto vise da mi kaze o ovom autoru. Hvala unapred. :)))
    http://vukajlija.com/recnik/autori/33246

pa pitaj direktno, što te zanima, šta se stidiš??

11. ...zamalo nos da razbijem od brzine da vidim na koga mi se loži koleginica, kad ono niš...

Čuj niš?! SMare je poznat po svojoj ljepoti, pa zato. A ako ćemo iskreno, smatram da bi lož na ovoj temi trebalo da se odnosi na ljude koji su psihićki poželjni, dakle bez tog fizičkog aspekta.
    Ako je tako, imam svog favorita, al' ve neću kažem. :P

12. Ako je tako, imam svog favorita, al' ve neću kažem. :P

I ja, ali ne jednog, nekoliko pametnih. :)

13. I ja, ali ne jednog, nekoliko pametnih. :)

:čežnjivo gleda iz ugla:

14. Kad budeš Dr. Ninka, advokat. :)

15. Čuj niš?! SMare je poznat po svojoj ljepoti, pa zato. A ako ćemo iskreno, smatram da bi lož na ovoj temi trebalo da se odnosi na ljude koji su psihićki poželjni, dakle bez tog fizičkog aspekta.
    Ako je tako, imam svog favorita, al' ve neću kažem. :P

Ђе год и како год обрнеш, ја спадам ту :Д

16. Ja se ložim na Smarka. Ecce homo.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.