Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
^ Prepička.
♥
Na sebe, svaki put kada vidim svoju fotku, iznova i iznova.
Damn, zašto ova tema prolazi bez pominjanja famozne mene?
Ja se ložim na Naslovnu. Volim je i mnogo mi nedostaje. Kad je ugledam Sunce me obasja čak i kada je kiša.
Damn, zašto ova tema prolazi bez pominjanja famozne mene?
Ае да те испоштујем - ја бих те радо траслачио уз дрво, а кад оборим дрво, онда и на пању.
На тему "Јебање". Јер тамо можеш некажњено да таслачиш емо цаве у рч док им метлом џараш крајнике и бијеш их папучом по клићи.
Iju, Reme xD
Šalim se, na Doppiu, je l' da? :*
http://vukajlija.com/recnik/autori/31090
Haha :D naravno :D :*
Doppia, spemuješ temu, moraš da kažeš na koga se ti ložiš. :)
Ja se ložim na mylycu ! VOlim dominantne devojke , devojke sa velikim mudima ! Voleo bih da joj budem rob, da me gazi sa čizmama i u odelu od latexa i da me bičuje kada pogrešim nešto ! Ali iskreno !
Лололо, Мулуца бичује! Зашто бичујеш децхко?!
Dude, that's some serious S&M fetish.
Yes I'm well aware and horny when I talk like that !
I'm sure you are.
kakvo je to pitanje??? mi zemljaci nećemo nego između sebe, i kad se volimo i kad se bijemo i kad se ložimo... džaba se nadaš reme lololol
midori, darling :)
Lozim se na ParadiseLost, jer je ona dala čku celoj Indjiji, a ja nisam iz Indjije, a zarko zelim da odem tamo, i zelim da kroz njenu bulju prodjem kao viza elektron platna kartica kroz naplatni uredjaj. :D
E da, lozim se i na boju kose VukasinRajsic-a, jer je milion puta istakao kako je prirodna.