Na koga ga lomim sa sajta?

1. Ложим се на све што поред ПОЛ има написано ЖЕНСКИ.

2. Ложим се на све што поред ПОЛ има написано ЖЕНСКИ.

А ја мислила да имам најниже критеријуме, обзиром да се реално ложим на Рајачића.

3. tararo hahahahaha :D

4. Meni je najzanimljivija Church Pub, zbog svojih avatara i definicija, odaje neki utisak opasne devojke.

Pussycat-Pusiket=> Pušiket. Logično? a i volim da ga sisem, ako me razumes

Za razliku od nje.

5. NA MENE SE NIKO NE LOZI ZATO STO SILIIIIIIMM!!!!!!!!11111

6. Na Đembelu! Ženska i po, ali stvarno!

7. ložim se na buksnetinu jer mnogo duva i to je kul!

I na katiju jer je sexy... :*

8. Ložim se na dub-a, jer kad pogledam u ogledalo, opet piše dub.

9. Ah, na koga bih se lozila.. :D

10. Ah, na koga bih se lozila.. :D

:diže dva prsta:

11. Ah, na Lestata bih se lozila.. :D

Ako bre, slobodno.

12. Realno gledano, lošim se na sve žemske sa pištolji i halteri na avataru. :)

Uživo gledano, sve to samo da su pištolji na vodu.

13. Pussycat-Pusiket=> Pušiket. Logično? a i volim da ga sisem, ako me razumes :)
    inace, moze i skank i vutra narkomancino :))

Хахахаха, куку, па одлучи се за једно од та шестотринес' :))

14. ložim se na eklipsu jer ima hot avatar i na elu kurajberku jer me progoni po definicijama....oću ja da progonim nekoga :D

15. Ложим се на Френкија, јер је мали и гадан, па из сажаљења.

16. Masturbiram na lemajine postove.

17. Lozim se na Pufnicu, jer voli da se ljubi.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.