Prijava

Maratonci trče počasni krug, Ko to tamo peva i Balkanski špijun i sijaset sličnih sa tim ex-yu-socio-ganferskim temama - ali ja stvarno, stvarno ne razumem šta je ovde toliko dobro, a baš sam se naterao da pogledam.

Isto i za Paranoju u Las Vegasu i Big Lebowski.

Sijaset tih nekih "umetničkih" spičenih filmova sa nekim teškim temema da se posle gledanja filma sjebeš i osećaš kao da si pojeo govno (Taxi Driver i priključenija) - ja sam čojek seljak, daj neko krljanje, gole žene i da se ne misli mnogo - a od socio tema kud dosta mi što sam za vreme rata par godina proveo u podrumu krkajući kuvana jaja i izbegavajući snajpere dok sam išao u školu. ;-)

Ja sam svoj snajper nosio u školu.

mozda je luks tebe i izbegavao, glavni :)

maratonci trče počasni krug mi se nikad nije sviđao, kototamopeva mi smor, kad kažem da film kako sam sistemacki uništen od idiota ŠIJE ova dva za klasu, svi me čudno gledaju.
lajanje na zvezde neću ni da pominjem ovde, jer ne smatram ozbiljnom osobu koja ima više od petnaest godina i misli da je to dobar film

sajens fikšn filmove uglavnom ne cenim, osim terminatora dvojke a bogami i keca

nikad neću prežaliti ona dva i po sata gledanja skarfejsa, koliko je samo film imbecilan i koliko je samo tu al paćino užasan, to mu je jedan od najgorih filmova. mada općenito ne volim mafijaške filmove, ni kuma nešto ne cenim naročito, odgledao sam prva dva dela tek pre godinu dana i moja jedina reakcija je bila - ookej, odgledao sam kuma, i...?

za foresta gampa mislim da je užasno precenjen. toliko ume da bude cheesy i patetičan, da ne mogu bez kofe kraj kreveta da ga gledam. ma samo iz te godine, 1994., je bilo na lopate boljih filmova

e da, i fon trirovog antihrista sam odgledao dvaput, al i dalje mislim da je preduvan.

Skarfejs - Film kao da je pravljen radi raznoraznih rečenica koje su eto postale kultne, u osnovi teško sranje u kojem neki baja jebe keve i probija se kroz mafiju. Al odgledam ga uvek zbog Djine..Iako su slični, "Karlitov put" mi je mnogo bolji film.

Memento - Aj reko kad je Zapi na profilu, valjda je neki dobar film. Al' je teška smorčina.
Aj kao fora gledaš 15 minuta unazad film i frajer prate beleške i sve zaboravlja. Jeftin pokušaj da se napravi nešto originalno, al džaba kad je smorčina.

U globalu mi idu na kurac svi američki vojni filmovi, jes da ima izuzetaka. Kad se biju sa Vijetnamcima, Korejcima, Arapima ili nekom izmišljenom nacijom. Amerikanci su baje i jebaće vam kevu, al su kul i ne napadaju prvi, samo nemoj da im staneš na žulj.

Meni je skarfejs genijalan film , nije za dz nominovan za tri zlatna globusa , na kraju krajeva kad jednu ulogu daš Al Paćinu , a drugu Mišelini Fajfer ne moš da ispadne sranje nikako. Samo je brate smorio što čitava mlada generacija ultra zajebanih mafijaščića drži skarfejs slike na profilu , postere u sobi i koristi fraze iz tog filma. A mi smo ipak vukajlijaši , moramo da udarimo kontru većini pa to ti je.. E i realno transferiše ovaj što kaže da ne cijeni gadfadra.. Al' moram da upotrijebim ovaj otrcani kliše , svako ima svoje mišljenje , nažalost.

Zbog... ovoga: http://www.imdb.com/title/tt1655442/ . Zbog ovoga filma se osećam ka bijela ovca ofarbana u crno koju ćeraju da muče ka krava. Odlučili da nafataju publiku na nostalgiju za nijemim crno-bijelim filmovima i uspjelo im je (kako kod koga), te je film dobio 5 Oskara (da se ja pitam ja bi to konvertovao u šamare). Šta je sledeće, počeće domaći filmovi o ratu da dobijaju nagrade?

Odlučili da nafataju publiku na nostalgiju za nijemim crno-bijelim filmovima i uspjelo im je (kako kod koga

U jebote , prvo sam pročitao post pa tek ondak otvorio link , laknulo mi je kad sam skapirao da u pitanju nije Sin City.

A okle, Sin City je izmislio kinematografiju za ove usrane romantičarske hipstere sa kamerama u rukama.

Ovo je poludokumentarno govno koje pokušava da bude smešan film.
http://www.imdb.com/title/tt0996982/plotsummary

A okle, Sin City je izmislio kinematografiju za ove usrane romantične hipstere sa kamerama u rukama.

+1

The Artist sto mesja kaze ja gledao 20 minuta i ugasio....
Hari Poter...Meni je toliko djeciji, patetican i isforsiran da ne mogu opisati

I onaj Inglorius bastrds.

Сваки филм са Жанклодвандамом.

Ja sam više očekivao od Iglorious Bastardsa, što zbog Kventina Tarantina što zbog same radnje filma, a i drugi dio Hangovera mi je sranje (čak mi ni prvi dio nije bio nešto, no vidim svi se nešto zapalili pa ga fale), pa se pokrenula lavina filmova sa sličnom radnjom (Due Date itd.).

Valter brani Sarajevo, pola Kine svršava na taj film a meni nije ništa posebno

Avatar, dobar je samo kao romsko ime

Matriks, osim centralnog motiva filma

Indiana Džons, ama baš nikad mi nije bilo jasno oduševljavanje time

Noćna Straža/Dnevna Straža, ekranizacije knjiga ne cenim po radnji već koliko dobro prenose poentu i doživljaj knjige, ovo dobija čistu nulu

Hari Poter, iz istog razloga kao prethodni, isforsirano je previše gluposti a bitne stvari su izostavljene

Većina ekranizacija stripova, to je jako teško dobro izvesti i retko kome pođe za rukom

Sva sranja u kojima se glorifikuje tortura i krvoproliće koje ne služi ničemu osim da šokira publiku, srpski film recimo