Koji mobilni imate?

1. Nokia N97, zbog koga sam ostala bez zivaca. Konektor za punjenje ne radi i posle dve popravke, iskljucuje se sam od sebe...ali inace nije los telefon.

To je zato sto je n97 obicno djubre,ali skupo!
    Jedino resenje za tvoj problem je sledece:
    Izadjes na parking,stavis telefon ispred prednjeg desnog tocka,sednes u auto,upalis ga ubacis u prvu i odlucno das gas sve dok ne osetis kako je tocak presao preko nokije.Telefon ovo nece preziveti,ali zato tvoji zivci hoce...

2. Simens c45 i to plavi :D

3. Vrh! Moram da nabavim ovu mašinu od mobilnog.

4. Кад му упалим лампицу сви бриде од љубоморе.

5. Imam i ja lampicu.lolo

6. Од скора, Ајфон 3Г. Ако некоме треба нешто везано за исти, џејлбрејк или шта већ, ту сам.

7. ЗВЕЗДА ТЕЛЕФОН ! ХУАВЕЈ У8500. . . ваљда. . . :)

8. Volim svoj iPhone vise nego 'leba :)

9. http://images-shop.vodafone.co.uk/eshopweb/assets/images/dynamic//phones/htc/htc-tattoo/HTC_Tattoo_multiview_h1.png Skroz kul telefon. Malo vise ume da zabaguje. Ima vajrles, kameru , 2gb karticu (jes' malo, al kriza), solidan net, TAC SKRIN! i po meni najvaznije Android koji je stvarno do jaja stvar sto se tice aplikacija. Inace sad gledam sliku i kontam kako je nekada i moj telefon ovako izgledao :')

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.